Hana Šimková
31.10.2022 11:51
A zase jsem od přírody v realitě., ale je to fakt.
Soňa Prachfeldová
31.10.2022 09:34
Ano, je to tak. Myslím, že mladí s dětmi a prací, to tak neprožívají jako my, kteří jen kroutí hlavou, nad pokleslostí, strašením, vyhrožováním. Příroda je mocný lék, ale účty za nás nezaplatí.
Hana Šimková
31.10.2022 09:03
Pane Zelenko, cítím s vámi. Mám úplně stejné pocity a někdy mám dojem, že už se nedá na nic těšit, že nic hezkého neexistuje. Pak jako Vy, vezmu pejska , dívám se na krásnou barevnou podzimní přírodu a vím, že ta příroda potěší vždy. Sice až do té doby než i tu začne nějaký blbec likvidovat
Eva Mužíková
30.10.2022 21:20
Mně se zatím problémům "Těhotné doby" daří uniknout. Snad i proto, že většinu času trávím procházkami v přírodě v doprovodu pejska. Kéž by to tak vydrželo i nadále.
Anna Potůčková
28.10.2022 12:32
Honzo, s tímto Tvým článkem se zcela ztotožnuji. Pokud můžu, mám čas a chut tak procházka do přírody jistí to, že přijdu na jiné pozitivní myšlenky a trable nechávám doma za dveřmi. Až se vrátím vím, že je najdu tam, kde jsem je nechala. Přesto se snažím brát všechno tak jak to jde, nemyslet na špatnou budoucnost a žít přítomností, která dává naději, že "třeba" bude lépe.
Alena Velková
28.10.2022 11:45
Ano, novináři mají žně už dlouho...masírovali nás s kovidem dnes a denně dva roky a teď zas jedou válku, energie atd. ...to neznamená, že zpochybňuji nebezpečí kovidu i války, ale myslím, že někdy až moc straší lidi.
Jitka Hašková
27.10.2022 21:25
Výborně. Také si to myslím, jenom nemám toho pejska, se kterým bych šla ven.
Zuzana Pivcová
27.10.2022 14:30
Stále si říkám, že si těch katastrofických zpráv nebudu vůbec všímat, ale některý den mě to pěkně semele. Stačí nějaký malý spouštěč a už se vezu. Teď také půjdu ven, je krásně, slunečno a teplo. Proč se vlastně máme nechávat strašit válečnými rozpočty a jadernými hrozbami? Díky, Jendo.
Miloslava Richterová
27.10.2022 12:31
Pěkné a trefné, těžko se člověk soustředí, sílu dodává příroda a práce, ale ne na dlouho. Možná přídavné jméno v nadpise bych změnila. Toto adjektivum spojuji s něčí novým a krásným, obávám se, že u podstatného jména, které po něm následuje, tomu tak není.
Alena Švancarová
27.10.2022 11:51
Perfektní úvaha s rozumným koncem.
Načíst starší příspěvky