FOTO: Anna Novotná
Rande
29. 10. 2022Mám na mysli rande „naslepo“. To jednou nakupuji v samoobsluze jako obvykle, když mi padne zrak na barevnou obálku časopisu na stojanu před pokladnou, kde automaticky čtu titulek: "Chlap na inzerát – když jsem ho uviděla, chtěla jsem utéct!"
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Novotná
2.4.2025 20:40
Pane Berka, jste úplně vedle. Rozvést jsem se měla, ale mnohem dřív. Muž mi nepomáhal vůbec s ničím, nezajímala jsem ho já ani děti, jak to u sobce narcise je, vůbec neuměl mít rád, jen sebe, táhla jsem všechno za něj až do úplného vyhoření. Z textu to jasně vyplývá, ale nerozvádím to podrobně, protože to není předmětem příběhu. Udělala jsem pro to víc než všechno, vydržela to ke své smůle až do dospělosti dětí a úplného vyčerpání. Dokonalost rozhodně neměl a bylo to peklo. Nevydržela s ním ani jeho druhá žena, kterou si po letech vzal, a rozvedla se, přestože už se u nich nejednalo o děti, bydlení ani peníze. Nevíte o tom vůbec nic, tak raději neraďte. Svatba byla cesta do pekel a rozvod to nejšťastnější rozhodnutí, když s formálním manželstvím bez obsahu nešlo pohnout a udělat vůbec nic.
Jindřich Berka
2.8.2023 10:00
Myslím si, že jste se neměla rozvádět!!! Váš muž vám pomáhal a měl vás jistě rád. Většinou změny jsou k horšímu. Ti nezadaní chlapi většinou mají nějakou vadu. Jinak by byli přece zadaní!! To je názor žen nikoliv můj. Přepřahat, pokud není vyhnutí, tak to nedělat. Nuda? Co jste proto udělala, aby jste to změnila? Každý musí mít nějaké návrhy, chtít si popovídat a změnit. Nikoliv jen jeden a hledat pana dokonalého? To je cesta do pekel. Jindra
Jana Jurečková
30.10.2022 16:39
Nevím, kde ti chlapi berou odvahu.Do inzerátu se vychválí, jsou dokonalí, vzdělaní. A ve skutečnosti to není pravda. Dobře jste ho prokoukla a zavčasu ho nechala jít. Nic jiného si nezasloužil...
Eva Mužíková
30.10.2022 09:39
Také jsem si jednou naskočila, viz můj článek na mém profilu... " Není nad mužské sebevědomí"...
Jitka Caklová
29.10.2022 11:21
J. da Cimrman, nebo J. da Caklová? Pán je zřejmě oním Rudolfem z článku paní Anny, co tráví, nebo trávil, víkendy na rybách u rodičů na venkově :-) :-) :-)
Jiří Dostal
29.10.2022 10:56
:-) :-) ... první, třetí, pátá a sedmá ležely na postelích, zatímco druhá, čtvrtá a šestá... prostě nuda, nuda, šeď, šeď... :-) :-) J. da C.
Jitka Caklová
29.10.2022 09:26
Většina manželství ztroskotá na skutečnosti, že v mládí dáváme jméno láska něčemu, co s láskou nemá vůbec nic společného.
Jitka Caklová
29.10.2022 08:57
Ano poučila se, ale jen díky tomu, že během manželství, takového jaké bylo, nepodlehla syndromu sebelítosti. Na ono rande šla sebevědomá žena, která ví co jí život dal a určitě ví co od života ještě chtít.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA