Rande
FOTO: Anna Novotná

Rande

29. 10. 2022

Mám na mysli rande „naslepo“. To jednou nakupuji v samoobsluze jako obvykle, když mi padne zrak na barevnou obálku časopisu na stojanu před pokladnou, kde automaticky čtu titulek: "Chlap na inzerát – když jsem ho uviděla, chtěla jsem utéct!"

Můj příběh vztahy a sex
Autor: Anna Novotná
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Novotná
Pane Berka, jste úplně vedle. Rozvést jsem se měla, ale mnohem dřív. Muž mi nepomáhal vůbec s ničím, nezajímala jsem ho já ani děti, jak to u sobce narcise je, vůbec neuměl mít rád, jen sebe, táhla jsem všechno za něj až do úplného vyhoření. Z textu to jasně vyplývá, ale nerozvádím to podrobně, protože to není předmětem příběhu. Udělala jsem pro to víc než všechno, vydržela to ke své smůle až do dospělosti dětí a úplného vyčerpání. Dokonalost rozhodně neměl a bylo to peklo. Nevydržela s ním ani jeho druhá žena, kterou si po letech vzal, a rozvedla se, přestože už se u nich nejednalo o děti, bydlení ani peníze. Nevíte o tom vůbec nic, tak raději neraďte. Svatba byla cesta do pekel a rozvod to nejšťastnější rozhodnutí, když s formálním manželstvím bez obsahu nešlo pohnout a udělat vůbec nic.
Jindřich Berka
Myslím si, že jste se neměla rozvádět!!! Váš muž vám pomáhal a měl vás jistě rád. Většinou změny jsou k horšímu. Ti nezadaní chlapi většinou mají nějakou vadu. Jinak by byli přece zadaní!! To je názor žen nikoliv můj. Přepřahat, pokud není vyhnutí, tak to nedělat. Nuda? Co jste proto udělala, aby jste to změnila? Každý musí mít nějaké návrhy, chtít si popovídat a změnit. Nikoliv jen jeden a hledat pana dokonalého? To je cesta do pekel. Jindra
Soňa Prachfeldová
Je to velká sázka, přesto to někomu vyjde.
Jana Jurečková
Nevím, kde ti chlapi berou odvahu.Do inzerátu se vychválí, jsou dokonalí, vzdělaní. A ve skutečnosti to není pravda. Dobře jste ho prokoukla a zavčasu ho nechala jít. Nic jiného si nezasloužil...
Eva Mužíková
Také jsem si jednou naskočila, viz můj článek na mém profilu... " Není nad mužské sebevědomí"...
Jitka Caklová
J. da Cimrman, nebo J. da Caklová? Pán je zřejmě oním Rudolfem z článku paní Anny, co tráví, nebo trávil, víkendy na rybách u rodičů na venkově :-) :-) :-)
Jiří Dostal
:-) :-) ... první, třetí, pátá a sedmá ležely na postelích, zatímco druhá, čtvrtá a šestá... prostě nuda, nuda, šeď, šeď... :-) :-) J. da C.
Jitka Caklová
Většina manželství ztroskotá na skutečnosti, že v mládí dáváme jméno láska něčemu, co s láskou nemá vůbec nic společného.
Jitka Caklová
Ano poučila se, ale jen díky tomu, že během manželství, takového jaké bylo, nepodlehla syndromu sebelítosti. Na ono rande šla sebevědomá žena, která ví co jí život dal a určitě ví co od života ještě chtít.
Margita Melegova
Neni nad vlastni zkusenost, pani Anna se poucila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%