Zlatý podzim na Posázavské stezce
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Zlatý podzim na Posázavské stezce

1. 11. 2022

Divoký kaňon řeky Sázavy před jejím ústím do Vltavy v Davli je rájem pro romantiky. Místa, která dříve obývali hlavně voraři a dřevorubci, přilákala na začátku 20. století vyznavače trampingu.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Moc hezký článek a také fotografie. Takové toulání by se mě moc líbilo. Je spousta nádherných míst v naší vlasti.
Naděžda Špásová
U Sázavy jsem párkrát byla, hezké a zajímavé fotky. :-)
Jana Kollinová
Děkuji za nevšední zážitek při čtení Vašeho článku, prohlížení fotografií a na závěr za bonus - videa s písničkami. :-)
Elena Valeriánová
Martino i já jsem nadšená Tvým článkem a fotkami, jen škoda, že když jsou takto v textu nejdou rozkliknout na větší. Překvapila mě částka na vybudování Posázavské stezky, docela vysoká na tu dobu. Je to romantická trasa. Děkuji.
Daniela Řeřichová
Martino, děkuji za mimořádný příspěvek, kde se snoubí nádherné fotografie s precizním textem a jako bonus písničky! Máš jedinečný cit pro slovo i výtvarno. :-) Je to již dávno, kdy jsme se s mužem toulali Posázavskou stezkou...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%