Ilustrační foto: Pixabay
Láska na první pohled
5. 11. 2022Už jako malá holčička snila. Zejména o tom, že se stane Helenkou Vondráčkovou nebo dlouhovlasou princeznou. Ta princezna by ale byla bývala lepší. Obzvlášť, kdyby si pro ni přijel princ na koni. Bílá barva koně nebyla podmínkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
6.11.2022 21:08
Napínavé, měla jsem až obavy , aby se té snící osobě něco nestalo. Tak snad se ještě dočká, že konečně se někdo zamiluje do té staré krásy a podnikne se opět něco k její záchraně.
Jana Jurečková
6.11.2022 16:42
Nebude to žádný mladík... pořád jsem myslela, že autorka má na mysli nějakého svého nápadníka. Napínavý příběh až do samého konce. Díky.
Marcela Pivcová
5.11.2022 21:02
Přečetla jsem úvod a najednou - překvapení. Zvláštní, neobvyklé. Ale příběhy nemusí vždy patřit jen k lidem...
Zuzana Pivcová
5.11.2022 20:19
Moc pěkné. Díky popisu fotky v příloze jsem si vyhledala obec a vše pěkně zapadá do sebe. Doufám, že je ten krasavec už zase v něčí láskyplné péči. Děkuji.
Anna Potůčková
5.11.2022 19:42
Napínavé čtení od prvního až do posledního řádku. Latka je tímto článkem nastavená hodně vysoko. Opravdu moc hezky a promyšleně napsáno!
Daniela Řeřichová
5.11.2022 18:51
Paní Aleno, velmi působivé a originální. Mám ráda povídky s tajemstvím a zajímavou pointou. Právě jsem takovou přečetla. Těším se na další. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA