FOTO: Pixabay
Návštěva na jižním Slovensku
6. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.12.2022 16:11
Omlouvám se Pavlovi i panu Berkovi. To já zase psala pod jiným jménem. Jen to, co jsem napsala platí.
Pavel Kopřiva
8.12.2022 16:03
Na Slovensku se mi vždy moc líbilo a slovenština je pro mě velmi libozvučný jazyk. S maďarštinou jsem na tom hůř. Díky za hezký článek.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.12.2022 02:46
Mám moc ráda Nitru a její nitranský hrad. Několikrát jsem tento kraj navštívila
Jitka Mošovská
6.12.2022 22:46
V roce 2016 jsem byla na víkend v lázních Dudince u maďarských hranic, věnované portálem. Senioři mluví maďarsky.
Helena Přibilová
6.12.2022 19:50
Před lety jsme se s manželem vypravili za poznáváním krás jižního Slovenska. Navštívili jsme zde mnohá zajímavá města, historické památky a také obdivovali krásnou přírodu. Děkuji za Váš hezký článek, který mi tento výlet připomněl.
Jan Zelenka
6.12.2022 17:51
Jih Slovenska trochu znám, zejména Nitru, kde žili příbuzní mojí ženy. Ta pocházela z Humenného. Rozdělení státu jsem vnímal velmi špatně, protože Slovensko nepokládám za cizinu. Slovenština mi nedělala problémy, měli jsme ji na fakultě.
Hezký článek, Jindro. Chybí fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA