Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Dopis kamarádce
10. 11. 2022Zdravím Tě moje milá a posílám pozdrav z Mikulovic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
11.11.2022 08:57
Elenko, krásně jsi to napsala, snad i pro mne :-) a fotečky jsou kouzelné.... pa ♥
Jitka Chodorová
11.11.2022 08:38
Elen, i já jsem snad Tvá kamarádka, tak děkuji a také žasnu nad Tvými fotkami, ať se Ti vše daří k Tvé spokojenosti. Ahojky-
Marie Ženatová
11.11.2022 06:18
Milá Elen ze srdce děkuji za upřímný dopis.* A fotografie - nádherné, některé mne uváděly v úžas - jsi skutečně jednička*
Jaroslava Handlová
10.11.2022 23:21
Milá Elen, hezky se Tvůj krásný dopis četl. Nemohu ho nechat bez odpovědi a aspoň posílám hodně pozdravů do Mikulovic. Fotky na oplátku nepřikládám žádné, protože by moje tvorba těm Tvým excelentním záběrům nesahala ani po kotníky. Přeji lehký vítr i příslušnou energii do pedálů. Taky dobré světlo na focení ve dne v noci. Budu se těšit spolu s ostatními na případný další dopis i fotky.
Tvoje Jarka
Elena Valeriánová
10.11.2022 21:30
DĚKUJI VÁM MOJE MILÉ, DĚKUJI VÁM ZA HEZKÉ CHVÍLE, KTERÉ DNES S VÁMI PROŽÍVÁM.
Marcela Pivcová
10.11.2022 21:11
Eleno, napsala jste skutečně krásný dopis, navíc ještě doplnila fotografiemi, které by si určitě zasloužily místo na výstavě. Vyjadřuji Vám jen a jen obdiv.
Marie Novotná
10.11.2022 20:47
Ten dopis,jak se zdá,už celé íčko dneska zná. Já s povděkem ho přečetla a všechny fotky prohlédla vždyť kamarádka jsi přec i má,tak děkuji ti má milá.
Eva Mužíková
10.11.2022 19:51
Eleno tak to je opravdu nápadité pojetí příspěvku. Také jsem si Tě živě představila, jak provádíš demontáž a montáž baterií a pak zmrzlá dorazíš domů. Já se zatím nedokážu na íčku angažovat, ale sem tam něco přečtu... Moc hezké...
Lidmila Nejedlá
10.11.2022 19:46
Milá Elen, díky za dopis, snad nejsem příliš namyšlená, když se domnívám, že ten dopis patří i mně. Tak ráda jsem si ho přečetla a prohlédla fotografie. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA