Dopis kamarádce
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Dopis kamarádce

10. 11. 2022

Zdravím Tě moje milá a posílám pozdrav z Mikulovic.

fotografování Můj příběh příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 40 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Jsem ráda, že mnohé z Vás se v mém dopisu našly. Děkuji, moje milé kamarádky. ♥♥♥♥♥
Květuše Pinkasová
Je nedělní dopoledne, já si uklízím, nemusím dnes vařit nemusím. Myšlenkami jsem u své sestry po včerejší návštěvě. Pepa se zabydluje nějak v kotelně, čeká, že mu ve sváteční den dovezou poslední dřevo až z Opavy... Předal mi tady internet a já si tady čtu Elenko Tvůj milý, tak obyčejný dopis, než si budu pokračovat ve své asi už předvánoční činnosti. Určitě pak i bohužel, už jen pěší, zatím ještě podniknu asi sama podzimní procházku k Antošovické lávce přes Odru. Těším se zas někdy třeba na náhodný milý dopis od kamarádky z Mikulovic. Děkuji Elen ♥
Jan Zelenka
Obojí krásné a poetické, paní Valeriánová!
Daniela Řeřichová
Vše již bylo napsáno, za mne velké Děkuji. :-)
Miluše Hasenohrlová
Elen, Tvůj dopis mě pohladil po duši. Krásné fotky k němu patří. Sice jsme se viděli jen jednou, ale kousek toho dopisu, snad patří i mně.
Jana Jurečková
Krásný dopis kamarádce i fotky. Díky.
Marie Měchurová
Všechno bylo napsáno. Já jen přidám, že je prima mít takovou cyklistku a fotografku za kamarádku.
Danuše Onderková
Elen, díky za krásný dopis i fotografie,. Snad nebudu moc troufalá, když si budu myslet, že dopis může patřit i mě, a že se mohu řadit mezi tvé i ostatní, co jsou zde na ičku, kamarádky. Díky, pěkně napsané.
Helena Přibilová
Moc krásný dopis i fotografie, které pohladí každou citlivou a poetickou duši.
Helena Štěpánková
Milé, laskavé, krásné. Text i fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%