Všechny fotografie: Anna Čípová
Konec října v květech
18. 11. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
18.11.2022 12:05
Moc pěkné, díky, na tričko bylo i v listopadu. Díky inverzi se vracím z hor jako z letní dovolené, ale nic netrvá věčně, už padá sníh. Vaše kytičky jsou krásné, také mi ještě růžové listopadky kvetou, cínie do včerejška a maliny, ty jsou vždy do prosince. Přeji krásný listopadový čas :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
18.11.2022 12:02
Aničko tvoje fotky je potěšení oka i duše. Jsi výborná fotografka.
Blanka Lazarová
18.11.2022 11:40
Aničko, krásná galerie, jsi na květiny machr. Díky za potěchu duše. :-)
Elena Valeriánová
18.11.2022 11:17
Aničko, díky za potěchu oka i duše. I já jsem se ještě na začátku týdne těšila z kvítků kopretin, růží a třeba i slézovce. Až dnešní sníh mi tu radost pokazil. Ale Tvoje fotečky mi ji vrátily.
Eliška Murasová
18.11.2022 11:04
Andulko, áách, žasnu nad tou krásou a nad Tvým fotouměním. Moc děkuji za zhlédnutí.
Daniela Řeřichová
18.11.2022 10:56
Aničko, veliké poděkování za nádhernou galerii květin. Některé fotografie jsou jako díla starých mistrů.
Vladislava Dejmková
18.11.2022 10:13
Děkuji Aničko, květiny jsou pohlazením po duši. Také se divím, co toho ještě kvete. Do nejbližšího mrazu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA