Sladký předvánoční čas
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Sladký předvánoční čas

28. 11. 2022

Stejně jako většina maminek a babiček trávím nějaký ten čas před vánočními svátky pečením cukroví. Na přípravě vánočního cukroví jsem se nějakým způsobem podílela od malička, jen se během let měnila moje role.

recepty Vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Margita Melegova
Nektere recepty znam, pekla jsem je, kdysi bych ty co neznam hned zkousela, dnes dopecu posledni dve testa pro dceru a k dalsimu peceni uz neni sila.
Věra Ježková
Vlaďko, to je nádhera. Nedala bych si jen ten dort, nemám ráda ananas. Přeji ti hezký advent. :-)
Marie Ženatová
Milá Vlaďko, díky moc za nádherné recepty.♠ Já letos nechci moc péct - jen vysoký čtyřdílný vánoční koláč. Ale velmi mne zaujaly "Meruńkové kopečky" a protože jsem letos nasušila velmi mnoho jablíček, tak je použiji místo meruněk, které se u nás letos neurodily. Fotografie vánočního cukroví jsou skutečně dokonalé*
Daniela Řeřichová
Vlaďko, to si dám líbit. Všechny recepty vypadají fantasticky, určitě nějaký vyzkouším. A tvé fotografie také silně působí na chuťové pohárky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%