Všechny fotografie: Hana Polednová
Betlémy všude, kam se podíváš
8. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
8.12.2022 20:24
Ráda si prohlížím betlémy, zejména ty naše české, které vycházejí z lidových tradic. Děkuji za přiblížení hezké výstavy.
Alena Švancarová
8.12.2022 19:57
Výstava ,dle fotek,rozhodně stála za návštěvu.Také si ráda betlémy prohlížím a vůbec,v čase vánočním,zajdu do vyzdobeného kostela.
Alena Tollarová
8.12.2022 18:51
To je betlémů! A dokonce i peklo :) Musím se zajít podívat u nás na pokračování výstavy betlémů ze sbírky pana Kyzlíka, o které jsem psala loni.
Dana Puchalská
8.12.2022 17:48
Hezká výstava.... :-) já v dětství ráda chodila do Lorety. Tam byla ovečka, která po vhození mince i zabečela.
Daniela Řeřichová
8.12.2022 17:07
Hani, moc hezké, také jsem tam byla. Každoročně obcházím pražské výstavy betlémů a po Štědrém dnu i jesličky v kostelích. Kouzelné je Muzeum betlémů na Karlštejně. Máme být na co pyšní. :-)
Anna Potůčková
8.12.2022 13:27
Betlémy mám moc ráda, a když jdu ve vánočním čase okolo kostela tak se chodím na Betlémy v nich dívat. Díky za tento článek a hezké fotky!
Jan Zelenka
8.12.2022 13:24
Kdysi mě to bavilo, viděl jsem mnoho krásných Betlémů, včetně toho třebechovického. Dnes už je vidět nemusím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA