Třiatřicátý kilometr aneb Když nemůžeš, tak přidej
FOTO: poskytnuto z archivu Oldřicha Čepelky

Třiatřicátý kilometr aneb Když nemůžeš, tak přidej

9. 12. 2022

Třiatřicátý kilometr? To je auto o dvě kila benzínu lehčí. Člověk taky tak. Ale o dvě kila vody. Když běží a nefláká se.

Můj příběh sport
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martin Vrba
Jeden náš známý takto skončil při běhu Velká Kunratická. Doktoři varují před situacemi, kdy člověk hlavou překonává tělo. A protože to heslo "Když nemůžeš, tak přidej" je stejně moderní, jako si udělat fotku v co nejnebezpečnější situaci a pověsit to na sociální sítě, tak ročně dost lidí na tom skončí svůj život. Nic se nemá přehánět. Zdroj: https://www.denik.cz/ostatni_sport/riziko-pri-maratonu-nepritelem-hobiku-je-prilis-velke-ego-varuje-odbornik-202109.html
Alena Velková
To teda bylo napínavé...moc hezky napsané.
Vladislava Dejmková
Hezky napsané. Je to zajimavý prožitek, nikdy jsem to nezažila.
Jarmila Komberec Jakubcová
Běhala jsem ještě tak do 50 let cca 5 km obden. Dokonce jsme s kamarádkou v létě ráno běhaly do práce. Měly jsme možnost se osprchovat a tak se to dalo zvládnout. Po operaci kyč. kloubu jsem našla zálibu s holemi NW různé procházky do přírody. Přeji Vám pane Oldřichu ještě hodně kilometrů a hlavně zdraví. Článek je moc skvělý.
Libuše Křapová
Uf, Oldo, běžela jsem s tebou. Jsi borec:-)
Jana Vargová
Bravo! Vy nejen žijete, ale vy si také užíváte. I když, bezprostředně po 40 km běhu byste to asi nazval jinak. Přesto, díky za skvělou motivaci k vytrvalosti dokončit i zapeklité dílo.
Hana Šimková
Běhala jsem závodně, ale maraton nikdy. Vím ale asi jak se musí člověk překonat. Jste úžasný a moc Vám fandím.
Dana Puchalská
Mám sport ráda,to ano,ale.... Běh není můj šálek čaje. Můj kamarád byl expert na přespolní běh,my ostatní jsme mu fandili z oken kaváren a nechápali.
František Matoušek
...prdelkám.
František Matoušek
Skvělé. Ale stejně mám takový dojem, že bháte hlavně kvůli těm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%