FOTO: poskytnuto z archivu Oldřicha Čepelky
Třiatřicátý kilometr aneb Když nemůžeš, tak přidej
9. 12. 2022Třiatřicátý kilometr? To je auto o dvě kila benzínu lehčí. Člověk taky tak. Ale o dvě kila vody. Když běží a nefláká se.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
9.12.2022 15:23
Jeden náš známý takto skončil při běhu Velká Kunratická. Doktoři varují před situacemi, kdy člověk hlavou překonává tělo. A protože to heslo "Když nemůžeš, tak přidej" je stejně moderní, jako si udělat fotku v co nejnebezpečnější situaci a pověsit to na sociální sítě, tak ročně dost lidí na tom skončí svůj život. Nic se nemá přehánět.
Zdroj: https://www.denik.cz/ostatni_sport/riziko-pri-maratonu-nepritelem-hobiku-je-prilis-velke-ego-varuje-odbornik-202109.html
Jarmila Komberec Jakubcová
9.12.2022 11:39
Běhala jsem ještě tak do 50 let cca 5 km obden. Dokonce jsme s kamarádkou v létě ráno běhaly do práce. Měly jsme možnost se osprchovat a tak se to dalo zvládnout. Po operaci kyč. kloubu jsem našla zálibu s holemi NW různé procházky do přírody. Přeji Vám pane Oldřichu ještě hodně kilometrů a hlavně zdraví. Článek je moc skvělý.
Jana Vargová
9.12.2022 11:07
Bravo! Vy nejen žijete, ale vy si také užíváte. I když, bezprostředně po 40 km běhu byste to asi nazval jinak. Přesto, díky za skvělou motivaci k vytrvalosti dokončit i zapeklité dílo.
Hana Šimková
9.12.2022 11:07
Běhala jsem závodně, ale maraton nikdy. Vím ale asi jak se musí člověk překonat. Jste úžasný a moc Vám fandím.
Dana Puchalská
9.12.2022 09:49
Mám sport ráda,to ano,ale.... Běh není můj šálek čaje. Můj kamarád byl expert na přespolní běh,my ostatní jsme mu fandili z oken kaváren a nechápali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA