Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje energie: Odliv i příliv
10. 12. 2022Moje energie ve znamení šetření je známá. Jsem pověstná tím, že kde se svítí zbytečně, chodím a zhasínám. Myslím tím prostory na chodbě, nebo osvětlení dvorka a zahrady. Možná tím lezu členům rodiny na nervy, ale to mně nevadí. Jen ať si vezmou ze mě dobrý příklad.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
10.12.2022 19:09
Pěkné, díky, souznim s Vámi, příroda mě nabíjí neuvěřitelně.. :-)
Jana Jurečková
10.12.2022 18:54
Krásný pozitivní článek. Také vím, co dokáže příroda a sluníčko nad hlavou. Dokáže nás obejmout, usmířit, pohladit. Stačí jen vyrazit a vše je zadarmo. Ty problémy a starosti na chvíli počkají doma. Venku člověk relaxuje a cítí se dobře.
Zuzana Pivcová
10.12.2022 17:34
Moc pěkné a moudré, Soňo, věřím, že tímto způsobem se energie opravdu posilovat dá.
Jana Kollinová
10.12.2022 16:45
Z článku přímo sálá klid, nadhled a pokora ke všemu co Ti život dal a dává. Soňo, děkuji.
Marie Seitlová
10.12.2022 15:03
Krásné jsi se zamýšlela nad svým životem. Ale jsi pozitivní člověk a ti je fajn. Víš co od života chceš a kdy máš polevit. Jen tak dál.
Naděžda Špásová
10.12.2022 14:38
Soni, tvojí energii bych občas potřebovala. Ty máš to štěstí, že jsi životní optimistka, já to mám horší, jsem celoživotní pesimista, k optimismu jsem neměla podmínky. Hezké fotky. Přeji tobě, Pepovi a rodině hodně štěstí a zdraví do nového roku.
Jan Zelenka
10.12.2022 14:21
Soňo, hezký článek. Jsi neobyčejně pozitivní člověk. Obávám se, že já mám k tomu daleko.
Blanka Lazarová
10.12.2022 11:37
Soni, moc pěkně jsi to napsala. Moc ti fandím, tak ať se daří i nadále. A pěkné fotky máš. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA