Moje energie: Odliv i příliv
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Moje energie: Odliv i příliv

10. 12. 2022

Moje energie ve znamení šetření je známá. Jsem pověstná tím, že kde se svítí zbytečně, chodím a zhasínám. Myslím tím prostory na chodbě, nebo osvětlení dvorka a zahrady. Možná tím lezu členům rodiny na nervy, ale to mně nevadí. Jen ať si vezmou ze mě dobrý příklad.

Můj příběh Podzimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5.2 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Pěkné, díky, souznim s Vámi, příroda mě nabíjí neuvěřitelně.. :-)
Jana Jurečková
Krásný pozitivní článek. Také vím, co dokáže příroda a sluníčko nad hlavou. Dokáže nás obejmout, usmířit, pohladit. Stačí jen vyrazit a vše je zadarmo. Ty problémy a starosti na chvíli počkají doma. Venku člověk relaxuje a cítí se dobře.
Zuzana Pivcová
Moc pěkné a moudré, Soňo, věřím, že tímto způsobem se energie opravdu posilovat dá.
Jana Kollinová
Z článku přímo sálá klid, nadhled a pokora ke všemu co Ti život dal a dává. Soňo, děkuji.
Marie Seitlová
Krásné jsi se zamýšlela nad svým životem. Ale jsi pozitivní člověk a ti je fajn. Víš co od života chceš a kdy máš polevit. Jen tak dál.
Naděžda Špásová
Soni, tvojí energii bych občas potřebovala. Ty máš to štěstí, že jsi životní optimistka, já to mám horší, jsem celoživotní pesimista, k optimismu jsem neměla podmínky. Hezké fotky. Přeji tobě, Pepovi a rodině hodně štěstí a zdraví do nového roku.
Jan Zelenka
Soňo, hezký článek. Jsi neobyčejně pozitivní člověk. Obávám se, že já mám k tomu daleko.
Alena Švancarová
To je krásně, pozitivní čtení,hned je o levl lepší nálada.Fakt.
Blanka Lazarová
Soni, moc pěkně jsi to napsala. Moc ti fandím, tak ať se daří i nadále. A pěkné fotky máš. :-)
Dana Kolářová
S Tvojí energií setkání oči rozzáří, Soni! Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%