Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje energie: Odliv i příliv
10. 12. 2022Moje energie ve znamení šetření je známá. Jsem pověstná tím, že kde se svítí zbytečně, chodím a zhasínám. Myslím tím prostory na chodbě, nebo osvětlení dvorka a zahrady. Možná tím lezu členům rodiny na nervy, ale to mně nevadí. Jen ať si vezmou ze mě dobrý příklad.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
13.12.2022 06:36
Dobrý den, já když rozjímám a čeká mě nějaké vážné rozhodnutí, tak pádím do "svého" lužního lesa. Jmenuje se Slavkovský lesík. Je kousek za Opavou, kde bydlím. Přejdu z domu na cyklostezku a za výběhem koníků jsem již v objetí meandrů řeky, v zajetí rybníků a ztracen v lese. Tam také vypouštím své démony, které se ve mě usadili. Jsem od narození pozitivně naladěn, také je to tím, že lidem přeji a neumím závidět. Je mi známo, že někdo mě nemusí a opačně. Takovým lidem se kterými si nesednu se vyhýbám. Rád relaxuji unaven po sportování v hospůdce s kamarády. Jsou chlapské kecy, které nic neřeší. Miluji jako vy život a myslím si, že to nejlepší ještě přijde. Jindra
Marie Ženatová
12.12.2022 06:00
Milá Soničko, po přečtení milého článku jsem si i já teď tvou pomocí dobila tu správnou energii - moc a moc děkuji a přeji ze srdce vše jen nej, nej, nejlepší*
Hana Polednová
11.12.2022 23:24
Soni, právě si mě nabila pozitivní energií a přeji Ti, aby se ta Tvá baterie stále dobře a kvalitně dobíjela.
Dana Puchalská
11.12.2022 01:50
Soni,moc hezká zamyšlení a krásné fotografie. I já Ti přeju to,co Ty na konci tvého článku.
Anna Potůčková
10.12.2022 19:28
Soni opět moc hezký článek. Tvé čtu velmi ráda nebot jsi velmi positivní a přenášíš to i na mnohé další lidi. Přeji Ti krásné zbývající adventní dny a ve své rodině spoustu klidu, pohody a štěstí!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA