Ilustrační foto: Pixabay
Dvanáctý je prosinec...
12. 12. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
13.12.2022 19:27
Danuško, přeji ti krásné zbývající prosincové dny a pohodové svátky.
Dana Kolářová
13.12.2022 17:47
...nejvíc kouzelným je pro děti... souhlasím. Soni, nápodobně, i všem lidem dobré vůle.
Anna Potůčková
12.12.2022 19:40
Dokud jsem chodila do práce tak jsem Vánoční období tak neprožívala jako nyní. nejednou mám na všechny přípravy více času, možná i více nápadů a ze všeho nejvíce si vychutnávám pečení cukroví pro celou svou rodinu. Z toho plyne že prosinec mám ráda se vším, co k němu patří.
Soňa Prachfeldová
12.12.2022 09:08
Opr. Pro spoustu lidí honička. My si opravdu nyní můžeme zhluboka vychutnat vánoční období.
Jitka Hašková
12.12.2022 08:49
Krásně jsi to napsala. Každý měsíc má něco dobrého v sobě i ten prosinec.
Soňa Prachfeldová
12.12.2022 07:53
Prosinec závěrečný měsíc roku, pro někoho ve znamení finisovaní v práci, propouští lidí honička, znám z dřívějška. Nyní je to pro mě měsíc kouzelný, ale nejvíc kouzelným je pro děti. Danuško, šťastnej Vánoce přeji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA