Ilustrační foto: Pexels
Jak okamžik nepozornosti dovede změnit život
11. 12. 2022Dovolte, abych se představila. Za rok a půl mi bude 90 let. Bydlím sama ve 4. poschodí činžovního domu. Mám pronajatou zahradu v zahrádkářské kolonii a pěstování ovoce a zeleniny je můj velký koníček.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
11.12.2022 10:16
Tak tohle se mi taky jednou stalo, zvrkla jsem si levý kotník, když jsem dobíhala trolejbus. Nikam jsem s tím nešla, následky se projevily. Paní Evo, máte můj obdiv, držím palce, aby se vám noha brzy zahojila a přeji krásné Vánoce a štěstí do nového roku.
Jana Kollinová
11.12.2022 10:09
Zase bude dobře, hlavně že je o Vás postaráno a můžete se léčit doma. Já jsem si doma zlomila krček a strávila přes dva měsíce na LDN, ale už "běhám" jen s jednou francouzskou holí po schodech do 2. patra třikrát denně (venčím psa).
Dana Puchalská
11.12.2022 09:56
Paní Evo,i já Vám přeji hezké a klidné vánoční svátky a brzké uzdravení.
Elena Valeriánová
11.12.2022 09:53
PANÍ TREJBALOVÁ, OBDIVUJI VÁS A VĚŘTE MI, ŽE VÍM JAKÉ TO JE V TOMTO ČASE SEDĚT A JEN TAK LELKOVAT. KONCEM LISTOPADU JSEM UKLOUZLA A ZLOMILA SI NĚJAKOU KOST V ZÁPĚSTÍ A JE VYMALOVÁNO, ALE UKLIZENO ANI UPEČENO NENÍ. VŠICHNI MI ŘÍKAJÍ, ŽE VÁNOCE BUDOU I KDYŽ BUDU MÍT ŠPINAVÁ OKNA. A URČITĚ TO TAK JE. PŘEJI VÁM VŠE DOBRÉ A HEZKÝ VÁNOČNÍ ČAS.
Blanka Lazarová
11.12.2022 09:16
Paní Evo, přeji vám brzké uzdravení a vše dobré nejen v příštích dnech.
Daniela Řeřichová
11.12.2022 08:58
Paní Trejbalová, moc držím palce, abyste zase mohla docházet za svými bohatými aktivitami a přeji pokud možno klidné vánoční svátky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA