FOTO: Pikwizard
Opravdový zážitek
30. 12. 2022O tom, že miluju svojí velkou rodinu, není pochyb. A také není pochyb o tom, že všichni její členové oceňují moji častou pomoc a vždycky mi pěkně poděkují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
30.12.2022 11:05
Aleno, nevím jestli tě mám litovat, nebo obdivovat. Tohle bych určitě nedala, rozhodně ti to nezávidím. Přeji do nového roku tobě i rodině zdraví, štěstí a spoustu dalších společných let.
Jana Kollinová
30.12.2022 10:22
Na takové Vánoce se nezapomíná a pokud máte takový adrenalin každý rok, tak máte můj obdiv. Já bych hned druhý a dalších pár let trávila Vánoce s manželem na dovolené, nejlépe někde u moře all in. Vtipně a hezky napsané.
Margita Melegova
30.12.2022 09:32
Nastesti jsem tak divoke svatky s vnoucaty nezazila, ale zkusenost s tim ze deti s radosti nechavali vnoucata u nas bylo hodne nekdy az prilis casto, ale vsechno odval cas jako v te pisnicce, deti zestarli, vnoucata vyrostla a zustali jen dva maly vnuci, kteri bydli daleko a navstevuji nas vyjimecne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA