Ilustrační foto: Pixabay
Lichý, tedy dobrý
31. 12. 20222023 je liché číslo. A to znamená, že nový rok bude dobrý. Musí být, když je lichý. Nevím, jak je to u vás, ale v mém životě se všechny podstatné pozitivní události děly v lichých letech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
1.1.2023 19:34
Nepřemýšlela jsem nikdy nad léty lichými nebo sudými, nad více nebo méně šťastnými. Proto přeji všem z i60, ať už jsou narozeni v lichém roce, nebo jako já, v sudém, aby byli všichni šťastní a spokojeni, aby v tomto roce na ně čekaly jen krásné a klidné dny.
Marie Seitlová
1.1.2023 14:43
Honzo díky za přání i já celé tvé rodině přeji ať je lichý rok krásný, úspěšný a plný radosti.
Dana Kolářová
1.1.2023 12:08
A my děkujeme za možnost se realizovat na i60 jak v lichém tak sudém roce. Na zdraví a na setkávání.
Hana Řezáčová
1.1.2023 10:03
S každým rokem je to jako se vším jiným - něco je dobré, něco horší, a to jak pro nás osobně, tak ve světě, v kterém žijeme, jedno jestli je rok sudý či lichý, něco můžeme vylepšit my sami, s něčím nehnem a musíme čekat a doufat ... Tak ať je roku 2023 lepší ta " větší " půlka! - Díky za pěkné přání.
Libuše Heulerová
1.1.2023 09:28
Honzo, díky...krásně jsi to napsal! Taky přeju Tobě i celé Tvé rodině a taky všem v redakci, aby ten rok 2023 byl opravdu šťastný a veselý!!!
Blanka Lazarová
31.12.2022 23:59
Nikdy jsem o tom takhle nepřemýšlela, ale mám lichá čísla radši. Tak ať i ten rok 2023 je lepší než ten letošní. A děkuji íčku, že tu pro nás je a bude i v dalších letech. A tak připíjím na zdraví všem lidem dobré vůle.
Jana Šenbergerová
31.12.2022 22:22
Díky za krásné přání. Lichá čísla jsou určitě lepší než liché naděje. Věřím, že ty naše takové nebudou a rok poplyne v lásce, míru a zlepšení vztahů osobních i mezinárodních. To bych si moc přála pro nás všechny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA