FOTO: Danuše Onderková
Dobré skutky po celý rok
4. 1. 2023Za svých 10 let prodeje zmrzliny jsem měla nejen příjemné a veselé zážitky, ale také spoustu nálezů. A tak jsem prováděla i malé dobré skutky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
4.1.2023 13:42
To jsou dost neuvěřitelné příhody. Já sice nemám už paměť bůhví jakou, ale nevím, že bych něco důležitého někde zapomněl. Hlavně si dávám bacha, abych se ráno nezapomněl probudit.
Blanka Lazarová
4.1.2023 13:40
Danko, bravo. Určitě se ti ta dobrota vrátí, věřím na to. I když s žádným očekáváním jsi to nedělala. Přeji ti, ať se u zmrzky daří. :-)
Taťana Veselá
4.1.2023 12:17
Dobrý den, škoda, že jste nebyla v našem Kauflandu, když se mi tam ztratila peněženka se 2000 Kč ;-) za chyby se holt platí... Gratuluji k nálezům a k vaší skromné a milé povaze
Naděžda Špásová
4.1.2023 12:13
Danko, ty za ty tvé dobré skutky zasloužíš metál, je sice neviditelný, ale s radostí ti jej uděluji. Pravděpodobně bych se zachovala podobně, udivuje mě, jak jsou lidé nepozorní a nejvíc kabelka na vozíku, to si o krádež přímo říká. Přeji ti do nového roku jen samé hezké zážitky.
Helenka Vambleki
4.1.2023 12:02
Dobroskutková skromná Danuško, ty jsi učebnicový příklad poctivosti, škoda, že se to ve škole děti neučí
Marie Ženatová
4.1.2023 12:01
Milá Danuško*, těch dobrých skutků* je skutečně požehnaně ♥ - díky za ně. Také občas někomu pomohu - ale s tímto výčtem se vůbec nemohu srovnávat.
Marie Faldynová
4.1.2023 11:02
To co je pro Vás samozřejmost je v dnešní době vyjímečné. Přeju Vám, ať se Vám to vrátí, kdybyste sama něco někde zapomněla.
Marie Seitlová
4.1.2023 10:55
Danuš, těch skutků tedy bylo. Člověka potěší, když pomůže, nečeká odměnu, ale poděkování.
Anna Potůčková
4.1.2023 10:13
Danko Ty máš neskutečně dobré srdce a navíc jsi čestný a poctivý člověk. A když k tomu všemu ještě rozdáváš úsměvy, tak lidem děláš jen samou radost. A takových lidí je v dnešní době potřeba více a více! Necht se Ti daří i v tomto roce ve všech oblastech Tvého konání!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA