Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marcela Pivcová
3.1.2023 20:12
Pane Jendo, nemyslete ještě za svíci za sebe, jsem přesvědčena, že na ni ještě je čas. Vždyť mnoho čtenářů Vašich příspěvků na i60 stále čeká nejen na ta vzpomínková slova, ale i na vyjádření dojmů ze současných zážitků a na plány pro další literární tvorbu - a třeba nejen pro i-čko !
Jana Šenbergerová
3.1.2023 19:01
Jendo, tak to já vám přeji, ať vaše životní svíčka hoří ještě dlouho, abyste mohl realizovat všechny své literární i jiné plány.
Jan Zelenka
3.1.2023 17:04
Dámy, děkuji. To se ví, že nic nebalím. Jen je třeba všechny ty životní trable přečkat a věřit v něco lepšího.
Anna Potůčková
3.1.2023 16:47
Dojemné a určitě ta svíčka bude ještě pár let hořet. Přeji všechno to nejlepší a spoustu napsaných knih!
Hana Šimková
3.1.2023 16:34
Pane Zelenko to vánoční rozjímání je většinou smutné, ale je to život. Vy jste takový statný a zachovalý a tak si myslím že ta svíčka ještě počká. Mám strach , že za mne ji nikdo nezapálí, ale už to nebudu vědět, tak to bude jedno. Určitě Vás potká ještě něco hezkého v tom novém roce. Moc Vám to přeji.
Věra Ježková
3.1.2023 16:20
Jendo, dojemné. Tak ať je toho času ještě hodně. ♥
Zdenka Soukupová
3.1.2023 13:27
Člověk nikdy neví, co mu život nachystá. A to je dobře. Honzo, přeju jenom vše dobré. Jak píšeš, ještě je čas...
Zuzana Pivcová
3.1.2023 13:01
Je hezké vzpomínat, ale pak se zase vrátit do dneška. Vždyť život Vám ještě má co nabídnout.
Alena Švancarová
3.1.2023 12:15
Ano,je to dřina - neumírat.Tak alespon ten optimismus....
Miloslava Richterová
3.1.2023 11:49
Děkuji za sdílení, někdy život nabere úplně jiný kurz, než bychom si přáli..
Načíst starší příspěvky