Všechny fotografie: Alena Tollarová
Můj první výlet roku 2023
4. 1. 2023O půlnoci ze soboty na neděli se s námi rozloučil rok 2022 a přehoupl se do novotou vonícího roku 2023. Seděla jsem doma u televize, uzobávala vanilkové rohlíčky a váhavě přemítala o tom, že moje boky se přes svátky opět zaoblily.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
5.1.2023 06:34
Hurá do,,Stovky". Vykročila jsi správnou nohou. Tvé fototoulky se líbí. Slunce nad hlavou s botou toulavou ,šlapej dál.
Marie Ženatová
5.1.2023 06:18
Milá Alenko, ten tvůj první výlet byl velice zajímavý*. Moc Ti ze srdce přeji aby jsi takové krásné výlety měla po celý rok ♥
Alena Vávrová
4.1.2023 21:15
Ali, bezva začátek, tak přeji takových výletů hodně. Kostelů s oddělenou zvonicí je nejen u nás dost. Tento je na pohled moc pěkný a škoda, že je nepřístupný. Velmi pěkný je např. i v Chotětově, kam jezdím za pravnoučátky.
Eva Mužíková
4.1.2023 20:25
Mně se moc líbí roubenka a dům s pavlačí, o kostelu s oddělenou zvonicí čtu po prvé. Hezky jsi nám své putování přiblížila, ještě jsi mohla cvaknout ty zablácené boty. Hlavně že Tě vzal pan řidič do autobusu, asi jsi si dala s očistěním hodně práce. To já jsem si dnes z procházky spojenou s venčením Dorinky přinesla na botě trochu jiné "bláto".
Dana Kolářová
4.1.2023 20:23
Aleno, ať se Ti stejně dobře šlape i na konci roku. Já ten rok raději projezdím na kole. :-)
Jana Šenbergerová
4.1.2023 18:49
Choď, foť, ale nepřežeň to s těmi kroky, ať máš pěkně oblé boky. Zbude-li ti čas, napiš o tom zas.
Elena Valeriánová
4.1.2023 18:36
V tom vašem kraji by se člověk mohl toulat a toulat, objevovat při svých toulkách pořád něco nového. Pramen by potřeboval nějaké dobrovolníky, kteří by ho vyčistili a opravili. Kostel s oddělenou zvonicí si musím najít někde na netu, zajímalo by mě, proč je takto postavený. Tak ať Ti to dobře šlape v tom roce 2O23.
Jitka Hašková
4.1.2023 18:17
Hezký výlet, ale smutný pohled na pole zabrané fotovoltaickou elektrárnou. Raději bych viděla, že pole přes zimu odpočívá.
Marie Měchurová
4.1.2023 18:11
Ali, konečně vím, kde se zajímavý kostel s oddělenou zvonicí nachází. Několikrát jsem si ho fotila z vlaku. Jsi neuvěřitelná, taky hodně chodíme, ale na Tebe nemáme. Už se nám ale plní kalendář akcí. V červnu, když to dobře půjde, strávíme týden v Teplicích a prochodíme ten Váš krásný kraj.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA