Všechny fotografie: Alena Tollarová
Můj první výlet roku 2023
4. 1. 2023O půlnoci ze soboty na neděli se s námi rozloučil rok 2022 a přehoupl se do novotou vonícího roku 2023. Seděla jsem doma u televize, uzobávala vanilkové rohlíčky a váhavě přemítala o tom, že moje boky se přes svátky opět zaoblily.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
11.1.2023 19:56
Paní Alenko, první letošní výlet do krásného Českého středohoří se Vám vydařil, tak ať Vám to pěkně šlape po celý rok.
Jaroslava Handlová
9.1.2023 20:19
Hezky si vyšlapuješ po zajímavých místech, píšeš i fotíš. Dík za čerstvé informace a přeji i nadále v r. 2023 pohodové výlety.
Hana Práglová
9.1.2023 07:32
Ali, obdivuji tě, jak se umíš přesvedčit sama sebe k výletům. Díky, ráda jsem se prošla s tebou i já.
Libuše Hvězdová
8.1.2023 21:43
Aleno, klobouček dolů, pořádný kus cesty jsi ušla. Jseš turistka každým coulem. Šla jsi pro mě po hodně známých místech, kde jsem ale už dlouho nebyla. Při mé poslední návštěvě v Encovanech (asi před 6-7 rokama) byla na zámku nová střecha, ale nic víc. V dezolátním stavu je zámek už mnoho let, za totality tam "úřadovalo" JZD.
Martina Růžičková
7.1.2023 19:13
Prima popis výletu a moc pěkné fotky. Přeji plno krásných toulek a výrazné zlepšení povětrnostních podmínek v okolí Roudnice! :-)
Zdenka Soukupová
7.1.2023 13:30
Aleno, Ty jsi prostě správná turistka. Tak hodně letošních km! A fotky jsou krásné.
Dagmar Bartušková
7.1.2023 09:15
Článek jsem si ráda přečetla. Krásné fotky. Tak snad někdy tam u vás...
Hana Polednová
6.1.2023 21:43
Álo, jak jinak než hezký novoroční výlet a ještě hezčí fotky. Díky a hodně pěkných dalších km do stovky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA