Úvodní foto: Pixabay
Se sebou
5. 1. 2023Pocítili jste někdy, že je vám nepříjemné, že se sebou musíte stále být? Já ano. Někdy bych si chtěla od sebe odpočinout. Tak jako můžu od ostatních lidí, včetně těch, které mám moc ráda. Jenže to nejde.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
9.1.2023 06:13
Milá Věrko, moc děkuji za velmi zajímavý článek, který vede k hlubšímu zamyšlení ♥
Hana Polednová
6.1.2023 21:37
Většinou vycházím sama se sebou, jen když bylo velmi kruté období pro mne, váhala jsem a moc o sobě přemýšlela.
Marie Měchurová
6.1.2023 20:07
Jsem se sebou docela spokojená, i když někdy sama sebe vyvedu z míry.
Lenka Kočandrlová
6.1.2023 16:09
Nikdy se mi nechtělo se mnou nebýt. Kdo má tyhle pocity,tak se dočká,až zemře - tak bude konečně bez sebe.
Jitka Caklová
6.1.2023 10:14
Moje parodie na Lermontova: "Je krásné pomyslet, že přijde den, kdy mé tělo bude v zemi tlít a mé nesmrtelné *JÁ* zvolá, " Život v tomto těle, nežilo jsem marně.""
Věra Ježková
6.1.2023 09:56
Děkuji ještě jednou. Jano K, tobě speciálně navíc za pochvalu fotky. Vybrala jsem ji z několika; myslím, že téma výborně ilustruje.
Jana Šenbergerová
5.1.2023 22:32
Pokud jde o článek, líbí se mi. S názory v některých citátech nesouzním. Jsem, kdo jsem, a jsem ráda, že jsem. Vím, že nemohu nebýt.
Jitka Caklová
5.1.2023 18:57
Zuzko, to jsem pochopila a v žádném případě Ti nic nevyvracím. Jak jsem v jednom článku napsala, díky krutým bolestem, naprosto vyčerpaná jsem se s Nejvyšším setkala a právě on mi řekl, že mé "JÁ", ani "JÁ" nikoho jiného nevykonává, ani neplní jeho vůli neboť Duše jsou svobodné. Nicméně, pokud je to Tvoje přesvědčení...... Prožila jsem "Tam Někde" krásný děj, který se nevědomým nedá popsat, navždy ve mně zůstane a kdykoliv se do něj mohu vracet. Právě tato síla mě vrátila do plnohodnotného života, v mnohém lepšího, než který jsem do té doby žila ♥♥♥
Eva Mužíková
5.1.2023 18:50
Velmi zajímavá úvaha. I já občas sama se sebou nevycházím, je dobře, že nikdo neslyší moje hlasité reakce:)) Ale jak přišlo, tak odejde...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA