Ilustrační foto: Ingimage
Dokonalá šedesátnice? Neexistuje. Kdo se s tím nesmíří, utrápí se
10. 1. 2023Kdyby se žena vyššího věku v současné době začala striktně řídit radami, které se na ní valí ze všech stran, zemřela by do měsíce. Hladem, fyzickým vysílením, psychickým vyčerpáním, depresí ze svého selhání. Z toho, že nedokáže být dokonalá šedesátnice.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
11.1.2023 06:16
Je prima když se člověk cítí dobře v tom co má, než aby se trápil tím co nemá, co jinému bylo dopřáno ♥
Jana Šenbergerová
10.1.2023 23:54
Trefné! Mám vrásek jako naseto a paměť jako řešeto, a i když občas zlobí zdraví, žít mě čím dál tím víc baví. Možná je to jenom tím, že o životě leccos vím a hloupostmi se netrápím. :-)
Marie Faldynová
10.1.2023 22:26
Prochechtala jsem se článkem od začátku do konce. Děkuji! Hvězdičku násobte stokrát!
Jarmila Komberec Jakubcová
10.1.2023 21:24
Nevidím důvod proč by žena i v pozdějším věku neměla o sebe pečovat dobře se oblékat, mít pocit, že se dobře cítí. Určitě se nemá nic přehánět, protože stárneme všichni. Článek je dobře napsaný a autorka mívá velmi zajímavá témata.
Eva Šafránková
10.1.2023 20:27
Moc děkuji za článek, smála jsem se nahlas. Krásně napsáno, pravdivě...pobaví a pohladí...
Hana Rarasch
10.1.2023 19:03
Příspěvek, který se strefil opravdu do "černého". Už jste někdy zkusili se překonat a během pár cyklů reklam v TV spočítat slova odvozená od slov HUBNUTÍ, VRÁSKY...?
Netvrdím, že žena v určitém věku má být nemytou , neupravenou "cuchtou". Kdysi jsem obdivovala "gemútlich" vídeňské staré dámy. A vůbec to nebyly příslušnice horních deseti tisíc ! Rozkošné, učesané, upravené, rtěnka, pudr, parky, cukrárny, kavárny, rozhodně ne otrokyně vlastních dětí a vnoučat, jen milé pozorovatelky jejich vývoje.
Jistěže existuje extrém v podobě věčných mladic. Nakonec naplést vlasy, umělé řasy, vytažené vrásky, přešití různých částí těla, svůdné nové vnady, umělé nehty...
To všechno je možné, jsou-li finance a ochotní plastičtí chirurgové. Občas to dopadne jako u Donatelly Versace aj., ale risk je ASI zisk. Nevím.
A pak ono také záleží na vkusu v oblékání. Obtažené leginy, výstřih do pasu nebo všeplatné narvané džíny asi nebudou to pravé ořechové kromě táboráků pro ženy vyššího věku.
Eva Mužíková
10.1.2023 18:44
Zlatá šedesátá. Ale těch mých osmnáct navíc také není tragédie. Článek podle mne nemá chybu, dokonce mne zmínka o šmrncovných a sebevědomých ženách které "zdobí " vrásky potěšila.
Zdenka Soukupová
10.1.2023 14:26
Šedesát už mi bylo a nic z uvedeného mě netrápí. Naštěstí jsem zdravá a toho si moc cením. Je to tak, jak píše Maruška: jaký si to uděláš, takový to máš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA