
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Vaříme rychle a jednoduše
11. 1. 2023Začátek kalendářního roku pro mě většinou bývá obdobím, kdy se mi moc vařit nechce. Mlsná mě nehoní, moje chuťové buňky byly uspokojeny během svátků koncem roku. Také výdej energie je díky nepříznivému počasí a rychlému stmívání mnohem menší než obvykle.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
11.1.2023 17:27
Tak mě nejvíce zaujaly pomalu pečené kuřecí paličky a pikantní fazolový talíř. Já z fazolí dělám fazolový guláš, kam dávám vepřové maso.
Marie Měchurová
11.1.2023 16:23
Vlaďka, děkuju za nové recepty. Nějak tak se stravujeme,máme rádi lehká jídla, zeleninu, těstoviny, obilniny.... Postupně vyzkouším. Na talířích to vypadá moc lákavě!!
Věra Ježková
11.1.2023 16:12
Vlaďko, vypadá to krásně. Zaujal mě ten zelný salát s pomerančem. Smažený hermelín mám ráda. Palačinky a gnocchi bych si dala bez špenátu. Mám ráda nivu. Dávám si ji někdy na gnocchi nebo plátky brambor lehce osmažených na pánvi, s cibulí. Jako rychlovka nezklame sýrová placka: strouhaný eidam, vajíčko, mléko, trocha bramborového těsta. Kečup, ředkvičky, little gem. Rýže nebo těstoviny s tuňákem.
Marie Faldynová
11.1.2023 14:23
Díky za nápady, nejvíc se mi líbí palačinky s brynzou, ale i fazole a těstoviny. Něco vyzkouším určitě,
Hana Polednová
11.1.2023 12:13
Vlaďko, mám Tvé jednoduché recepty moc ráda, ochutnala bych hned všechny. Vařím často bezmasá jídla, zelené bylinky nesmí chybět. Je to jednoduché uvařit ze surovin, které může mít člověk doma v zásobě a rozhodnout se klidně ráno, na co má chuť. Děkuji za inspiraci a přidání přímo voňavých fotek je jako bonus.
Jana Jurečková
11.1.2023 11:05
Líbí se mi salát z kysaného zelí s pomerančem.Já dělám nejraději zelnou polévku, je dietní a zasytí. Smíchám a povařím nakrájené zelí, 4 cibule, 2 papriky, 6 rajčat, 1 feferonu, rybu nedávám, dosolím, přidám kousek masoxu, nedávám žádný tuk. Někde tomu říkají halaslé.
Moje maminka nejraději vařila fazolovou polévku, ale každý si to dělá podle sebe.
Moc děkuji za recepty.
Margita Melegova
11.1.2023 10:43
Vyber dobrych receptu, ten palacinkovy vyzkousim, bryndzu mame radi, nejcasteji plnim tvarohem a strouhanym syrem a zapecu s besamelovou omackou, fazole mam predvarene v mrazaku, obycejne je davam do polevek nebo do hoveziho gulase, s volskym okem jsem nikdy nezkousela, ale co neni muze byt.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA