Úvodní foto: Pixabay, foto v textu: archiv autora
Jak jsem přísahal na holej pupek
22. 1. 2023Kdysi, už je to hodně dávno, jsem se skamarádil s malým, asi šestiletým klukem. Přesněji řečeno, nejdříve jsem se skamarádil s jeho matkou. Hodně jsem se s ní skamarádil. Protože žít se musí. Zejména, pokud je vám jenom třicet.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Koldová
13.1.2024 22:22
Zdravím...pěkná vzpomínka,připoměla mě film ,kdy malý Vašek taky sháněl tatínka ve filmu "Jak vytrhnout.....
Jana Jurečková
25.1.2023 15:35
Hezký příběh. Dokážu si představit, že kluk Pepa chtěl mít kamaráda a pokud možno natrvalo.
Hana Řezáčová
23.1.2023 16:18
Děti to mají někdy moc těžké - bohužel, nejvíc jim dětství komplikují vlastní rodiče ... Hezký, ale smutný příběh ...
Zdenka Soukupová
23.1.2023 12:55
Moc krásná vzpomínka. A jako zvědavou ženskou mě taky mrzí, že se nedozvím něco o Pepovi dnes. No jo, život bývá někdy zapeklitý....
Soňa Prachfeldová
23.1.2023 07:03
Potkáváme na své cestě životem lidi, na které nezapomeneme, byť jsme s nimi nebyli dlouho. Děti se umí zapsat do života. Moc hezké vzpomínání.
Eva Mužíková
22.1.2023 21:27
Jendo Ty máš spoustu krásných vzpomínek a je dobře že se s námi podělíš.
Jan Zelenka
22.1.2023 18:44
Dámy, děkuji za ohlasy. Pokračování neznám, přihlásil se původní otec a konec nebyl pěkný. Zůstala jen pěkná vzpomínka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA