Proč se nebát stěhování do Domu s pečovatelskou službou
V novém domově. FOTO: archiv Evy Mužíkové

Proč se nebát stěhování do Domu s pečovatelskou službou

24. 1. 2023

Opustit byt a přestěhovat se ve vyšším věku do zařízení pro seniory? Pro někoho to může být nepředstavitelná až krizová životní situace. Moje zkušenost je však zcela opačná. Bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě. V novém novém domově jsem velmi spokojená.

bydlení domov pro seniory Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 61 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Máš krásného parťáka. :-)
Jana Šenbergerová
Evi, mám velkou radost, že ti to všechno tak hezky vyšlo v době, kdy máš ještě dost elánu i sil, aby sis tam vybudovala nový domov. Přeji ti hodně vnitřního i vnějšího štěstí po mnoho let.
Margita Melegova
Pekne, na to se neda nic jineho rict a spokojeny Kubicek umocnuje pocit pohody, at se Vam obema dobre a dlouho dari.
Hana Polednová
Evi, je to skvělé, že se Ti tam líbí a moc Ti to přeji. Je to hezké uvnitř i venku a kytičky se tam budou na jaře pěkně rozrůstat. Dle fotek si to tam všichni užíváte, máš tam hodně kamarádek a je fajn, že se takhle scházíte a je vám spolu dobře. Přeji Ti hodně dalších krásných dnů, které si Ty dokážeš užívaš na 100 %.
Libuše Křapová
Evi, tfuj tfuj tfuj, ať se ti tam pořád líbí :-)
Marcela Pivcová
Evo, máte skutečně velice pěkný a zřejmě dostatečně velký byt. Srovnávám-li s mou garsonkou v paneláku, určitě by u mě Váš byt vyhrál. Jen si v současné době vůbec nedovedu představit, že bych se někam měla přestěhovat. Vy jste to zvládla obdivuhodně. Přeji Vám tedy v novém bytě ještě řadu krásných a klidných roků, k tomu stálé zdraví a kolem Vás jen dobré přátele.
Hana Rypáčková
Evo, sdílela jsem s tebou( telefonem) přípravy a vím, žes to zvládla na jedničku. Počkej, jak na jaře vše okolo tebe rozkvete. Moc hezké povídánî a ten Kubík!!!
Jana Kollinová
Evi, máš hezký domov a pokud se tam cítíš doma, tak je to dar. Užívej si každého dne plnými doušky.
Hana Nováková
Evi, ať se vám tam dobře daří, hodně zdraví, pohody a spokojenosti
Eva Mužíková
Jsem moooc ráda, že vás článek zaujal a ještě jednou děkuji za reakce. Věrko, byla jsem v podnájmu. Opatřila jsem si spoustu krabic od banánů, očíslovala jsem je a psala si seznam co v které je, vše jsem zvládla sbalit sama. Část jako televizor, kytky a lůžkoviny mi převezl syn ve svém Fordu kombi, ostatní se vešlo do dodávky s přívěsem, který mi zajistila majitelka psího útulku kam jezdím. Vše bylo / je to asi 2,5 km/ přestěhováno během dvou hodin./ Syn, vnuk, řidič/. Horší bylo pak vše ukládat na místo. Výhodou je ten sklepní prostor, tam jsem dala vše co není v bytě nutné mít.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%