V novém domově. FOTO: archiv Evy Mužíkové
Proč se nebát stěhování do Domu s pečovatelskou službou
24. 1. 2023Opustit byt a přestěhovat se ve vyšším věku do zařízení pro seniory? Pro někoho to může být nepředstavitelná až krizová životní situace. Moje zkušenost je však zcela opačná. Bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě. V novém novém domově jsem velmi spokojená.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
2.2.2025 23:01
Jarmilo, děkuji Ti za milá slova, mám z Tvé reakce opravdu radost. Také bych Tě ráda viděla a že by bylo o čem povidat, o to jsem přesvědčená. Čím dál, tím víc jsem šťastná, že jsem se rozhodla pro pobyt v DPS, zvláště když vím, jak těžké je nyní takové místo sehnat. ..Obdivuji Tě jak už zvládáš " sportovat" po operaci. Jen tak dál. Pohlazení pro Polynku.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.2.2025 17:31
Evičko přeji ti z celého srdce hodně šťastných let v novém domově. I u nás v Plzni máme podobné Domovy. Jeden vzniká u nás v Červeném Hrádku v budově, kde měl poslední projev M.Jakeš. Bydlím kousek od něj. Je škoda, že nemohu přijet do Lednice. Tak ráda bych se s Tebou setkala. Určitě bychom si měly o čem povídat. Opatruj se a pozdrav i od Polynky mňauk.
Eva Mužíková
2.2.2025 17:03
Paní Ludmilo, dobře jste se rozhodli. Firmy jsou vybaveny, na požádání odvezou nepotřebné k likvidaci, mají i kontakty na případně potřebné služby ( malíř, uklid ) .
Jiří Hudeček
14.2.2023 06:25
Evičko udělala jsi moc dobře. Máš to tam pěkné a nedej na negativní hlášky, které zde jsou. Obdivuji tě, jak jsi akční a vše děláš s rozmyslem. Také ti s Leničkou moc děkujeme, že pomáháš tátovi se zařizováním k přestěhování a tím zároveň i nám. Krásný článek i s fotografiemi.
Lenka Hudečková
13.2.2023 07:33
Evi, tak to je super!!! Jsem ráda, že Tě máme a že se táta brzy postěhuje "za Tebou". Byt je velký, jak vidím a světlý.. Jsem nadšená. Snad si tatínek taky zvykne, jako Ty..., ale přece jenom je to chlap a je starší...:-).
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2023 11:02
Evi přeji ti hlavně zdraví a pohodu v novém domově. Pamatuji na naši íčkařku Květku Houdkovou, která také žila v Pečovatelském domě v Kostelci nad Labem. Ta ale v tomto zařízení spokojená nebyla, protože si asi moc nerozuměla se spolubydlícími. Pamatuji jak si neustále na ně stěžovala, že jsou "drbny".
Eva Mužíková
27.1.2023 18:08
Ještě jednou děkuji za další reakce. Eleno napsala jsi to i za mne, díky.
Miluše Hasenohrlová
26.1.2023 22:05
Evinko, moc pěkně napsáno. Přeji Ti v novém domově mnoho a mnoho spokojených let.
Elena Valeriánová
26.1.2023 20:34
Myslím si, že vůbec nejsou důležité náklady v tomto konkrétním PD, každý PD má jiné náklady a každý z nás jiné příjmy. Takže je na každém z nás jestli bude bydlet v PD nebo pod mostem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA