Sleva jako kobylí hlava
Ilustrační foto: Pixabay

Sleva jako kobylí hlava

24. 1. 2023

Určitě nejsem jediná, kdo s chutí nakupuje věci, které se dle reklamního letáku jeví levnější než jindy. Věci v akci. Studuji reklamní leták nejbližšího marketu a píši si seznam. Pak si ho proškrtám. Ta část mého já, která je víc při smyslech, mi řekne, že to vlastně všechno nepotřebuji.

nákupy slevy
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Aleno, to nebylo v Postřižinách, to bylo ve Slavnosti sněženek. Marie, dobře napsané, doufám, že ty vaše slevy jsou tak trochu nadsázka. Slevy sledujeme taky, nálepky mě nechávají v klidu. S tím květákem to bylo hezké. Tak ať se vám daří. Ještě jedna poznámka, na vašem profilu není nic o vás, věk, vaše záliby a podobně. Je to tu tak zavedené.
Alena Velková
V čem to bylo? V Postřižinách? - "Nekup to, když je to tak laciný!" ... perfektní článek :-))
Hana Rypáčková
To je hezké gesto. Ale vím, že si lidé mohou koupit zdravé potraviny, ale mají ze shánění spíš hru. Na schránce mám Nevhazovat letáky a v řetězci nakupuji jen zeleninu v zimě .Nějaké ty samolepky nesbírám . V COOPu dostanu body a za ně si tak za půl roku vyzvednu prací prášek. Co je spotřební družstvo? Hlavním motivem vzniku prvních konsumních spolků (spotřebních družstev) byla obrana proti lichvě obchodníků a překupníků při prodeji základních životních potřeb. Tradice českých družstev se odvíjí od roku 1847, kdy byl v Praze založen "Pražský potravní a spořitelní spolek".
Eva Mužíková
Super příběh paní Marie. Já o těch nálepkách ani nevím.
Věra Ježková
Hezký příběh. Prohlížet si letáky mě baví, sbírat nálepky ne.
Helena Štěpánková
Vtipné s milou pointou, díky vám den dobře začná :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%