Místo mého srdce – můj domov
Všechny fotografie: Věra Ježková

Místo mého srdce – můj domov

24. 1. 2023
Místo mého srdce 2023 Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Věrko máš jak píšeš a i z fotografií to tak působí doma útulně. Troufám si tvrdit že domov je pro každého z nás místem našeho srdce, kde je nám dobře, kde se cítíme v bezpečí a kde odpočíváme jsme-li unavení, nemocní a to nejen na těle ale také na duši. Přeji Ti hodně zdraví, aby jsi si toho svého domova ještě velmi dlouho a ve zdraví užívala.
Zuzana Pivcová
Kdysi jsem tu o svém malém bytě v Praze psala, že je takový atypický. Nyní mám překvapivě už delší dobu domov v jižních Čechách. A co bude dál, to se uvidí. Ať se Ti doma stále hodně líbí.
Dana Puchalská
Věrko už z fotek je patrné,že Tvůj byt je doopravdy útulný.
Jitka Hašková
Krásně jsi to popsala. Také můj byt je místem mého srdce. Bydlím tu již 47 let, mám výborné sousedy a všichni spolu dobře vycházíme.
Jan Zelenka
Věrko, tvá témata i jejich zpracování jsou vždy skvělá. Nezávisle na tobě jsem zpracoval něco podobného. Nezáleží na velikosti našeho domova, ale na pocitu bezpečí, který v nás vyvolává. Vím, že se domů moc ráda vracíš, ať už jsi kdekoli.
Naděžda Špásová
Věrko, podle tvého popisu je tvůj být určitě moc pěkný a útulný. Mám náš byt taky ráda, fotit bych ho nemohla, jsem sběrač věcí, protože v dětství jsem toho moc neměla. Ale jsou to věci, které ke mně patří, prostě v našem bytě se bydlí. Přeji ti ještě spoustu krásných let v tvém domově.
Miloslava Richterová
Moc hezké, děkuji, přesně takhle jsem přemýšlela o tématu. Je hodně míst, kde se mi líbí, ale místem mého srdce může být jen domov :-)
Alena Velková
Je krásné, když se člověk může odkudkoli vrátit domů...ne do bytu, ale domů...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%