Všechny fotografie: Věra Ježková
Místo mého srdce – můj domov
24. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
24.1.2023 16:54
Věrko máš jak píšeš a i z fotografií to tak působí doma útulně. Troufám si tvrdit že domov je pro každého z nás místem našeho srdce, kde je nám dobře, kde se cítíme v bezpečí a kde odpočíváme jsme-li unavení, nemocní a to nejen na těle ale také na duši. Přeji Ti hodně zdraví, aby jsi si toho svého domova ještě velmi dlouho a ve zdraví užívala.
Zuzana Pivcová
24.1.2023 16:45
Kdysi jsem tu o svém malém bytě v Praze psala, že je takový atypický. Nyní mám překvapivě už delší dobu domov v jižních Čechách. A co bude dál, to se uvidí. Ať se Ti doma stále hodně líbí.
Jitka Hašková
24.1.2023 16:12
Krásně jsi to popsala. Také můj byt je místem mého srdce. Bydlím tu již 47 let, mám výborné sousedy a všichni spolu dobře vycházíme.
Jan Zelenka
24.1.2023 14:22
Věrko, tvá témata i jejich zpracování jsou vždy skvělá. Nezávisle na tobě jsem zpracoval něco podobného. Nezáleží na velikosti našeho domova, ale na pocitu bezpečí, který v nás vyvolává. Vím, že se domů moc ráda vracíš, ať už jsi kdekoli.
Naděžda Špásová
24.1.2023 13:23
Věrko, podle tvého popisu je tvůj být určitě moc pěkný a útulný. Mám náš byt taky ráda, fotit bych ho nemohla, jsem sběrač věcí, protože v dětství jsem toho moc neměla. Ale jsou to věci, které ke mně patří, prostě v našem bytě se bydlí. Přeji ti ještě spoustu krásných let v tvém domově.
Miloslava Richterová
24.1.2023 13:14
Moc hezké, děkuji, přesně takhle jsem přemýšlela o tématu. Je hodně míst, kde se mi líbí, ale místem mého srdce může být jen domov :-)
Alena Velková
24.1.2023 10:36
Je krásné, když se člověk může odkudkoli vrátit domů...ne do bytu, ale domů...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA