FEJETON: Jen si tak vkusně zavydírat
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Jen si tak vkusně zavydírat

29. 1. 2023

Brouzdám po antikvariátu a zaujal mě hřbet knížky s titulem „Citové vydírání. Jak ho rozpoznat a ubránit se mu“. Tak tohle mě teda zajímá, zrovna nedávno jsme s klukama ve vinárně na téma citového vyděračství vědecky debatovali. Takže tahám knihu z regálu…

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.1 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Monika Monca
Fikus to přežije, jen na něj prosim prosim nepouštějte průvan! :D
Taťana Veselá
Fíkus nemusíte zalívat každý den ;-D
Lenka Kočandrlová
Nesnáším jakékoliv manipulace se mnou a to již od dětství. Co jsem se naklečela v koutě na rýžáku,hrachu,protože jsem nechtěla tzv. odprosit za něco,co jsem neudělala. A tak mám doteď jen svoji hlavu, a jako nechci,aby někdo vydíral čímkoliv mne,tak ani já se nikdy nesnížím k tomu,abych někoho vydírala. čili si strčte fíkus za klobouk.
Zdenka Soukupová
Tomáši, fíkus zalijte, nebo zítra nepůjdu do hospody. Ale předpokládám, že už je zalitý, neb podobných vydíráníček už se tu pár objevilo...
Soňa Prachfeldová
Pěkné, kdo z nás nikdy třeba jen málo s něčím, či někým nemanipuloval, i když to myslel podle svého dobře.
Jindřich Berka
Záleží na tom, jestli to citové vydírání umíte utnout nebo tomu druhému vysvětlíte, co tím skutečně na vás chystá o co mu jde. Já za ty roky, co mi lidé zpochybňovali důkazy, většinou do nich vidím a hned to utnu i svých nejbližších. Začínám slovy: "Mám tě rád, ale tak ne... Co se týče Američanů moc mě ten jejich anglosaský svět plný přetvářky neoslnil. Mám raději Ježíška a než Santa Klause, řízek než hamburger... Jindra
Martina Růžičková
Prima! Díky. :-)
Věra Lišková
Fíkusu uschnutí nehrozí. Váš humor je prostoupený pochopením a laskavostí , a takové fejetony má čtenář rád.
Olga Škopánová
Fíkus zalijte nebo já se týden nepodívám na Ičko.
Libuše Křapová
Zalijte ten fíkus, nebo nebudu týden jíst čokoládu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%