Naďa Urbánková. FOTO: Michal Maňas – Vlastní dílo, CC BY 2.5, commons.wikimedia
Zemřela Naďa Urbánková
4. 2. 2023Ve věku 83 let zemřela zpěvačka a herečka Naďa Urbánková, členka souboru Semafor a pětinásobná Zlatá slavice. Její úmrtí potvrdila na sociálních sítích dcera Jana Fabiánová.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
4.2.2023 13:46
Přes všechno nepříznivé, co jí osud nadělil byla to krásná duše. Její písničky jsem měla ráda, nejraději píseň Drahý můj. Čest její památce a upřímnou soustrast rodině.
Eva Kopecká
4.2.2023 12:37
Paní Zpěvačka. Vždycky dobře naladěná i přesto, že neměla snadnou cestu životem. Děkujeme.
Věra Ježková
4.2.2023 11:42
Smutná zpráva. Naďu Urbánkovou mám nejradši ze všech zpěvaček. Pomohla mi zbavit se mindráku z brýlí. Znám Želiv. Upřímnou soustrast rodině. ♥
Miloslava Richterová
4.2.2023 11:10
Tak to je mi moc líto.. Její dcera nedávno psala, držte palce, nevyšlo to.. Díky za její písničky.
Daniela Řeřichová
4.2.2023 11:01
Naďa Urbánková byla skutečná osobnost. Její písně s námi zůstanou navždy. Čest její památce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA