Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Lidé, kuťme!
12. 2. 2023Jarmila nás trochu naštvala, protože si stěžuje na Jirku: „Představte si, ten můj bláznivej domácí kutil přimontoval kolečka na stolek v obýváku, aby prej se s ním líp manipulovalo. Taková blbost, teď si člověk pomalu nemůže zamíchat kafe, aby mu i se stolem neujelo pod rukama.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
16.2.2023 09:24
Disciplinovany konik kontra rozevlaty dostihovy oř :-DDD jste me zase dostal! A uzaviratelny popelnicek na holi me rozesmal. Paradni cteni!! Dekuji za usmevy :)
Zdenka Soukupová
14.2.2023 17:15
Tak jsem se konečně dozvěděla, jak to bylo s tou Věstonickou Venuší. Mně se ty vědecké články hned zdály podezřelé.... Tomáši, díky.
Marcela Pivcová
12.2.2023 20:22
Váš článek jsem si se zájmem přečetla a ihned si vybavila, že jsem donedávna denně přemísťovala těžký stůl, než mi známý - kutil - opatřil stůl kolečky (hrnek s kávou mi zatím ještě z něj nespadl). Byla to jedna z řady dalších oprav a úprav věcí, které v domácnosti používám. Takže vzdávám díky všem kutilům s šikovnýma rukama, kteří umějí vymyslet a vytvořit.
Soňa Prachfeldová
12.2.2023 19:00
Fejeton příjemný a zábavný. Žena někdy muže nepochopí, muž ženu též ne.
Věra Halátová
12.2.2023 14:39
Lidé, měl jsem vás rád, KUŤTE! Podle mne je pravděpodobné, že automatickou pračku vynalezl chlap, který zůstal sám doma se čtyřmi dětmi. Později i myčku nádobí a sušičku. Monsieur Guillotin byl odpůrce trestu smrti, ten smrtící nástroj podporoval, jako humánnější, ale nevynalezl. Není doklad o tom, že by byl ženatý.
Marie Faldynová
12.2.2023 12:10
To, co nás baví, děláme ochotněji než to, co musíme, jako bych se viděla :-))
Jana Vargová
12.2.2023 09:28
Myslím, že Kutil Tvůrce má své klony. Jednoho z nich důvěrně znám. Príma čtení, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA