Ilustrace: Pixabay
Fejeton na "světlé zítřky"
16. 2. 2023Poblíž našeho domu je občas vidět zajímavý obrázek. Na cestě kolem Pokratického potoka, kam chodí lidé venčit své pejsky, jsou dvě příjemně umístěné lavičky. Nejsou teď příliš frekventované, na sezení je zima. Ale jakmile nastane příjemnější klima, lavičky ožívají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
18.2.2023 12:21
Pane Zelenko, vzhledem k tomu, co jste o mně napsal u článku "Toxická pozitivita. S těmi, kteří jsou moc hodní, se žije těžce", tak tento váš článek opravdu není ani tak o mladých, ani o vývoji společnosti, ale je pouze o vás a vašem spoluNEvytváření "světlých zítřků". Bohužel!! :-(
Jan Zelenka
18.2.2023 11:21
Díky těm, co tento článek byli schopni pochopit. Moc jich bohužel nebylo. Zuzko, článek není ani tak o mladých, jako o vývoji společnosti. Budu muset víc vážit, co psát, nebo raději psaní omezit. Přesto všem děkuji za názory.
Hana Polednová
18.2.2023 11:21
Jendo, vzpomínám si, že pro moje i ostatní děti bylo takovou lavičkou železné klepadlo na koberce před naším panelákem. Tam se scházelo dětí. Ty malé na pískovišti a větší zde. Neodsuzovala bych všechny mladé. Musíme se smířit s tím, že mobil drží v ruce všichni celý den. Mně spíš vadí, když jsou posprejované baráky a kdejaké památky v přírodě. My jsme také byli mladí a puberťáci a občas dělali věci, které se nelíbily dospělým. Život je naučí zrovna tak, jako nás.
Jan Zelenka
17.2.2023 22:41
Díval jsem se na webu na váš profil. myslím, že mne zajímá trochu jiná tématika. Ale jste dobrý.
Jan Zelenka
17.2.2023 22:31
Pane Patta, tato kniha v naší knihovně není. Ale literatury o tomto problému mám dost a píši o starověku publikaci.
Ivo Patta
17.2.2023 21:41
Zajímají Vás civilizační proměny a zvraty od starověku až po dnešek? Tak Vám dám typ na knihu Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně. Dozvíte se proč třicet let jen klopýtáme do budoucnosti a také, v kapitolách Světlo na konci tunelu I a II zjistíte jak z toho ven.
Ludmila Černá
17.2.2023 20:38
Honzo, kolikrát já v mládí slyšela, co jsme za generaci, jakou příšernou hudbu posloucháme, co z nás bude a kam ten svět spěje. Bohužel o tom, kam spěje, nerozhoduje parta mladíků čučících do mobilu, ale "slušní lidé". Ti si podrobují národy, vedou války, ti ovládají svět. Já se těm mladým někdy ani nedivím, že jsou jací jsou. Mají rodiče. A když se tak někdy koukám kolem sebe...mohlo by to být horší. Opatruj se.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA