Dva senioři a jedna appka
Ilustrační foto: Ingimage

Dva senioři a jedna appka

18. 2. 2023

Z toho, co se děje ve společnosti v posledních měsících, začínám mít dojem, že se všichni senioři sypou do jednoho pytle označeného nálepkou “Na obtíž”. Nehodlám o tom polemizovat, to by bylo na dlouho. Jen se chci podívat  na tuto skupinu lidí z jiného úhlu pohledu.  

mobily technologie zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Nejsem zas až takový technický antitalent, jako první jsem si nainstalovala Whatsapp - volání a posílání SMS a fotek zdarma a hodně využívám. Ale některé appky mě vytáčejí do ruda. Kvůli akcích v obchodech mám v mobilu nainstalovaných spoustu appek a v případě použití se občas stane, že můžu mobil prosit, ukecávat, zkoušet po dobrém i po zlém...a stejně se s obchodem nespojím a jsem bez slevy
Soňa Prachfeldová
Moc hezký článek, on ten moderní telefon umí hodně a je dobrei, že nám protáčí mozkové závity
Libuše Heulerová
Vlaďko, bezva článek...
Hana Rypáčková
Máme štěstí, i my poválečné ročníky ,že jsme čuchli k internetu. Apky nás kontrolují a nabádají k zdravému životnímu stylu. Jen bychom museli měnit PC a mobily jako ponožky. To, že se na sebe nepasují je časté.
Dana Kolářová
Prima pohled z jiného úhlu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%