Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiřinka Kurtevová
18.1.2013 18:29
Opravdu moc pěkné.
Hana Procházková
16.1.2013 15:30
Musím se přidat k vysokému hodnocení předcházejících příspěvků. Domnívám se, že je to tím, že jsi vše vyjádřila za nás žijících v dlouholetém partneství. Jenom bych to tak krásně neuměla říci...díky, Jitko!
Jiří Libánský
16.1.2013 15:29
Povedené. Chválou není na místě zde šetřit. Nic tam nechybí nic nepřebývá. Srozumitelně napsaná myšlenka v mile přívětivém, ale i nápaditém básnickém tvaru.
Zuzana Pivcová
16.1.2013 13:40
Báseň se mi líbí mimořádně, Jíťo. Obsahově i formou. Jen bych Tě neřadila do toho plurálu "proč JSME prosti lásky". Ty jí máš v sobě spoustu. A mohla bys napsat redakci, aby Ti dodatečně doplnili v poslední sloce písmeno ve slově "tvůj".
Olga Štolbová
16.1.2013 12:34
Opravdu je ta básnička krásná a také mě vzala za srdíčko,
ale ten konec je strašně smutný.Co se to s těmi chlapy
stane když zestárnou,snad toho od nich tolik nechceme.
Ale Jíťo,bez partnera to také není nic moc.
Jitka Chodorová
16.1.2013 12:18
Děvčata moc vám děkuji,Nino,vám za tu hudbu,já jsem prosta hudebního sluchu,ale když jsem se zasnila,tak mi přišlo,že by se to možná dalo,že na tom něco je,jsem velmi poctěna vaším názorem.
Jarmila Peerová
16.1.2013 11:43
To je Jituško zase jedno z Tvých velmi povedených dílek,je to takové chytlavé,že se ani nedivím Nině,že by to zhudebnila.Má to v sobě něco,co mě okouzlilo a vyvolalo snění...díky za to.
Nina Šachová
16.1.2013 11:27
Stále se k těm veršům musím vracet, jak se mi líbí a provokují mě, tak to s piánem jdu zkusit.
Nina Šachová
16.1.2013 11:24
Krásná básnička. Kdyby k ní někdo přidal hudební podklad, vznikla by líbivá písnička.