Ilustrační foto: Ingimage
Chceme randit, ne pečovat. Zralé ženy mají o lásce jasné představy
2. 3. 2023Výlety, kultura, společně strávené příjemné chvíle a pak se každý odebereme do svého domova. Společné soužití je zbytečné, nic takového už nechceme. To je představa většiny žen ve věku po padesátce, které hledají lásku. U mužů je to poněkud jiné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
2.3.2023 09:54
Ano, paní Coufalová...asi takhle....to zpohodlnění lze tolerovat i chápat u člověka, který je tátou mých dětí, se kterým jsem zestárla. Neboť mně taky sil přibývat nebude. Oba budeme jen stárnout, jednou omarodí jeden, příště druhý. Ale nechápu to u několikaměsíční známosti. Která umí poutavě vyprávět,co vše má nacestováno, ale s Vámi nevyjede ani do sousedního okresu, aby zbytečně neprojel....
Eva Kopecká
2.3.2023 09:46
Velmi výstižný článek. Žena najednou není pánem svého času, chce se po ní omezit aktivity, na které byla zvyklá a doma v případě nastěhování pána má stále rušivý element, tedy jakoby permanentní návštěvu. Přidělá si navíc práci s vařením,úklidem a praním. Do toho má pán třeba ještě nějaké blízké příbuzné , přibyde setkávání s nimi. Pokud je situace méně únosná, začnou ji i organizovat ten zbytek volná, který ji zbyl. Dámy, tohle skutečně nemáme zapotřebí. Abych měla pocit, že mám doma chlapa,bez toho se lze dobře obejít. Je to zajímavé, jak takový partner umí dělat nechápavého, jak umí překroutit nějaké informace. Padají věty typu...ale tys neříkala, že jdeš někam s kamarádkou, jo ty si chceš číst, a co mám dělat já, tobě přijde návštěva, no tak já si teda holt sednu vedle, co mám dělat. Člověk je tvor společenský, ale odsud až posud...
Někdo musí s někým bydlet doslova za každou cenu. Jasně, že pokud fáma průhledně pána pumpuje coby sponzora a jen ho využívá, nefér to je. Ale jestliže někdo nerozumí větě, že nepotřebuju spolubydlícího ani sponzora a jezdí ke mně denně s programem teplé jídlo čerstvě uvařené a televize, sklouzne se po pár týdnech k modelu manželství po třiceti letech. Pán je spokojený...doma nechal uklizeno a nic se tam nespotřebovává, binec se dělá u partnerky, tam se spotřebovává voda, energie. S oblibou říkám...doma mi samotné nic nechybí a ani mi tam nikdo nepřebývá. Oboje je pro mě důležité.
Radmila Coufalová
2.3.2023 09:44
Nemyslím si, že je to ze strany žen sobecký přístup. Doba se změnila a ženy pracují stejně těžce jako muži a když přijde čas, kdy lze zvolnit, chtějí si ještě kus života užít. Znám spoustu velmi aktivních žen, které se trápí s velmi neaktivním partnerem, takže když nastane období změny ( rozvod či úmrtí partnera) už to zkrátka nechtějí zažívat znova. Ale pokud by se nový vztah změnil ve velkou lásku, určitě by se společnému soužití nebránily. Pravdou však zůstává to, že řada i původně aktivních mužů hodně zpohodlní jakmile má " své jisté ". A pak jsme zase tam, kde jsme byly...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA