Zimní Františkovy lázně a okolí
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Zimní Františkovy lázně a okolí

27. 2. 2023

Letošní zima je spíš nezimou a připomíná mi ji jen kalendář se zasněženými obrázky. Leden zapomněl, že jeho název je odvozený od ledu a kdyby měl únor bílý opravdu sílit pole, to bychom se nedočkali.

cestování fotografování lázně
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Františkovy Lázně jsem navštívila dvakrát, stejně i přírodní rezervaci Soos - byly to exkurze v rámci studia U3V. Měli jsme krásné letní počasí, takže se mi exkurze velmi líbily. Jednu ze svých fotek Soosu jsem před časem dala i na Foto dne a vůbec mě nenapadlo, že i zimní obrázky mohou být tak zajímavé a pěkné, což ty Vaše dokazují.
Jan Zelenka
Krásné fotky. Zaujal mne Cheb. V roce 1964 jsem tam nějaký čas pracoval. Ty zvláštní vysoké střechy na náměstí, to jsou sklady kupců, kteří dole prodávali.
Helena Přibilová
Františkovy lázně a jejich okolí znám pouze ze svých letních výletů, proto jsem si se zájmem prohlédla Vaše krásné fotografie, jimiž jste zachytila tamější zajímavou zimní atmosféru.
Daniela Řeřichová
Alenko, jako vždy skvostné fotografie, které mi evokují vzpomínky na krásné dovolené ve FL, ale v létě. Jsi zdatná cestovatelka.
Martina Růžičková
Měli jste dobrý nápad a navíc štěstí na počasí. Po tom depresivním šedu a mlhavu, které vás celou zimu pronásledovalo, jste si to zasloužili. Moc pěkně jsi vše zdokumentovala. :-)
Zuzana Pivcová
Škoda, že jsem tudy pouze jednou před lety projížděla se skupinou žáků při cestě do NDR.
Dana Puchalská
Álo. Frant'áky jsou nádherné. Jezdila jsem tam často,ale už to je spoustu let. Ráda jsem se koupala na Americe. V létě tam mívali plážové koše. A jak se tak koukám na fotografie je tam k r á s n ě i v zimě.
Marie Měchurová
My jsme byli ve Fr. Lázních v létě, když jsme dělali okružní jízdu po západočeských lázních. Moc se nám tam líbilo, i Soos jsme prošli. Zimní fotografie jsou jiné, ale krásně vystihují atmosféru.
Věra Ježková
Frantovky v zimě neznám. Hezké fotky.
Zdeněk Huspek
Zimu jste krásně nafotila a nejen Frantovky, povedené. Povídání o mém rodišti s vaším povídáním sousedí a skutečnost, že jsou to jedny z nejkrásnějších - ne-li nejkrásnější naše lázně nikdo neoodiskutuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%