Všechny fotografie: Alena Tollarová
Zimní Františkovy lázně a okolí
27. 2. 2023Letošní zima je spíš nezimou a připomíná mi ji jen kalendář se zasněženými obrázky. Leden zapomněl, že jeho název je odvozený od ledu a kdyby měl únor bílý opravdu sílit pole, to bychom se nedočkali.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
27.2.2023 21:49
Františkovy Lázně jsem navštívila dvakrát, stejně i přírodní rezervaci Soos - byly to exkurze v rámci studia U3V. Měli jsme krásné letní počasí, takže se mi exkurze velmi líbily. Jednu ze svých fotek Soosu jsem před časem dala i na Foto dne a vůbec mě nenapadlo, že i zimní obrázky mohou být tak zajímavé a pěkné, což ty Vaše dokazují.
Jan Zelenka
27.2.2023 20:23
Krásné fotky. Zaujal mne Cheb. V roce 1964 jsem tam nějaký čas pracoval. Ty zvláštní vysoké střechy na náměstí, to jsou sklady kupců, kteří dole prodávali.
Helena Přibilová
27.2.2023 20:18
Františkovy lázně a jejich okolí znám pouze ze svých letních výletů, proto jsem si se zájmem prohlédla Vaše krásné fotografie, jimiž jste zachytila tamější zajímavou zimní atmosféru.
Daniela Řeřichová
27.2.2023 20:07
Alenko, jako vždy skvostné fotografie, které mi evokují vzpomínky na krásné dovolené ve FL, ale v létě. Jsi zdatná cestovatelka.
Martina Růžičková
27.2.2023 19:37
Měli jste dobrý nápad a navíc štěstí na počasí. Po tom depresivním šedu a mlhavu, které vás celou zimu pronásledovalo, jste si to zasloužili. Moc pěkně jsi vše zdokumentovala. :-)
Zuzana Pivcová
27.2.2023 19:34
Škoda, že jsem tudy pouze jednou před lety projížděla se skupinou žáků při cestě do NDR.
Dana Puchalská
27.2.2023 18:57
Álo. Frant'áky jsou nádherné. Jezdila jsem tam často,ale už to je spoustu let. Ráda jsem se koupala na Americe. V létě tam mívali plážové koše. A jak se tak koukám na fotografie je tam k r á s n ě i v zimě.
Marie Měchurová
27.2.2023 18:20
My jsme byli ve Fr. Lázních v létě, když jsme dělali okružní jízdu po západočeských lázních. Moc se nám tam líbilo, i Soos jsme prošli. Zimní fotografie jsou jiné, ale krásně vystihují atmosféru.
Zdeněk Huspek
27.2.2023 17:11
Zimu jste krásně nafotila a nejen Frantovky, povedené. Povídání o mém rodišti s vaším povídáním sousedí a skutečnost, že jsou to jedny z nejkrásnějších - ne-li nejkrásnější naše lázně nikdo neoodiskutuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA