Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Moudrost přímo prasečí
26. 2. 2023Věkový průměr naší kámošský party se pohybuje kolem sedmdesátky a to nám ho ještě dost kazí šedesátiletej cucák Ota a jeho osmapadesátiletá manželka Monča. Jsme prostě stádečko velebných kmetů a kmetek, pro které svět nemá žádné otazníky. My už o něm víme úplně všechno.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
26.2.2023 20:40
Dnes jsem se k vašemu povídání dostala až večer a jsem ráda. Potřebovala jsem si spravit náladu. Povedlo se. Díky. :-)
Jana Vargová
26.2.2023 13:53
Po nedělním obědu vtipné povídání. Mrkev, hrášek a brokolice na mém talíři zrudly závistí, že si o sobě nepřečetly ani jedno slovíčko. :)
Jana Kollinová
26.2.2023 10:48
Těšila jsem se na Váš nedělní fejeton a dočkala jsem se opět velice zdařilého humoru.
Myslím, že závěrem jste oslovil i čtenáře vegetariány.
Jana Šenbergerová
26.2.2023 09:04
Také jsem si po ránu hezky početla, než i mně došlo, že ze všech živočichů je člověk největší "hovado".
Taťana Veselá
26.2.2023 08:51
U vasich fejetonu se snad neda jinak nez se prijemne pobavit. Skvele, dekuji :-)
Dana Puchalská
26.2.2023 07:25
Děkuju za skvělý fejeton, který patří k mojí nedělní kávě. Opět jsem se krásně pobavila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA