Díky, tati
Ilustrační foto: Pixabay

Díky, tati

28. 2. 2023

Sedím v bistru autoservisu a mám před sebou nejméně tři hodiny čekání na pravidelnou servisní prohlídku, včetně mytí. A protože s tím počítám, beru si s sebou počítač. Čas mi tu s ním utíká mnohem rychleji a hlavně zcela nerušeně… na rozdíl od domova.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Také jsem si Váš článek přečetla jedním dechem a jsem moc ráda že jsem jej nepřehlédla mezi ostatními. Hodně zdraví . Bertice
Marie Měchurová
U mě je to opačně. Neměla jsem hezké dětství, matky jsem se bála a otec byl slaboch. O to víc jsem se snažila vytvořit dětem domov, kam se budou rádi vracet. Máme dva hodné zetě, kteří k nám hezky zapadli. Je nás 12, a rádi podnikáme společné akce. Mladým se do ničeho nepleteme, a oni nám za to rádi půjčují naše vnoučata.
Hana Švejnohová
Pro Táňu: moje knížka je dostupná na internetu v mnoha e-shopech a vydalo ji nakladatelství Motto (Albatrosmedia), takže si můžete vybrat nabídku podle ceny :-)
Jana Jurečková
Pravdivě napsáno! Také jsem si některé věci uvědomila až nyní a je mi 64 let. 65 mi bude až v dubnu, tak si ty dny hýčkám a raduji se, že je to ještě daleko. Ale bohužel se svou matkou mám špatný vztah. Mrzí mě to, ale nemůžu jinak. Tatínek byl povahově jiný, ale už nežije.
Taťana Veselá
Hanko, proc to pisete do diskuze a ne rovnou do knizky?? Vam to frci o 106 a tak me vase psani zaujalo, ze bych si rada vasi knizku koupila. Muzete mi poslat prosim jmeno nakladatelstvi ci primo link na objednavku na muj mail ?123ta@seznam.cz Dekuji. Mate zadelano na dalsi knizku/knizky? Sve pocity jste vypsala naprosto dokonale. Necim jste si prosla, ale dulezite mi prijde, ze uz "to" , co jste driv nevidela, vidite...
VANDA Blaškovič
Milá Hanko, život někdy je i není fér....zareagovala jsem dodatečně i na Váš článek Kde jsi byl, tati? Prosím, podívejte se. Děkuji.
zuzana šišková
Zajímavé čtení. Vyslovujete nahlas to, co si většina maminek dospělých dětí nechává plynout pouze v hlavě. Protože, co si budeme nalhávat, my mámy dospělých dětí si projdeme popisovanou fází života téměř všechny. Přitom pojmenovat a říci nahlas to, co se odehrává uvnitř, pomůže najít cestu. I já už se dnes nad podobnou fází svého života s nadhledem usmívám.
zuzana šišková
Zajímavé čtení. Vyslovujete nahlas to, co si většina maminek dospělých dětí nechává plynout pouze v hlavě. Protože, co si budeme nalhávat, my mámy dospělých dětí si projdeme popisovanou fází života téměř všechny. Přitom pojmenovat a říci nahlas to, co se odehrává uvnitř, pomůže najít cestu. I já už se dnes nad podobnou fází svého života s nadhledem usmívám.
Dana Puchalská
Moc krásný článek. Ano, také jsem ho přečetla jedním dechem.A proto napíšu jen jedno slůvko. A sice..... děkuju.
Jiří Dostal
:-) O slovech, která vyřčením ztrácejí obsah... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%