Ilustrační foto: Pixabay
O snech a snění - sny
2. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
4.3.2023 22:32
Ach ty sny, nechápu kde se berou, mohla bych vyprávět. Ale někdy raději ne.
Soňa Prachfeldová
4.3.2023 08:02
Sen to je záhadná věc nehmotná. Někdy se člověk probudí tak posilněn a s elánem, určitě jsem byla v nějaké růžové říši snů. Někdy je to tíha a setrepat ji, dá práci. K ránu v lehčím spánku, pokud se mi zdá sen, tak si ho pamatuji. Junga jsem hodně četla, když jsem dělala grafologii.
Jana Jurečková
3.3.2023 20:47
Vzpomínám na svého manžela. V práci měli fofry, stresy, přesčasy a v noci nemohl usnout. Když se mu to podařilo, několikrát vstal a šel si udělat poznámky. Ráno nic nevěděl, ale poznámky byly skutečné. Já mám krásné sny, většinou chodím po louce a trhám květiny nebo jdu po břehu rybníka. Jsou ale dny, kdy si nic nepamatuji.
Jana Šenbergerová
3.3.2023 14:54
Copak sny, ale ta probuzení! Někdy smutná, že šlo jen o sen, jindy jsem neměla odvahu znovu uprostřed noci usnout, aby děsivý sen nepokračoval.
Jan Zelenka
3.3.2023 11:54
Dámy, děkuji za vaše komentáře. Dnes v noci mne pronásledoval tak šílený sen, že jsem ráno přemýšlel, jestli jsem vůbec doma. Až mě to rozhodilo. Do reality mne vrátila Britney, protože pokadila a počůrala pokoj a kuchyň.
Miloslava Richterová
3.3.2023 07:27
Jani, to je zajímavé, v poslední době se mi zdálo podobně už dvakrát: jak to, ona je dnes maturita? :-) Tipovala jsem na nějaký tísnivý pocit přes den .. Pracovní sny byly nepříjemné, skoro každou noc něco řešit.. jsem ráda, že je po nich. Ale projížďka na kole a spím jak dudek :-)
Dana Puchalská
3.3.2023 07:20
Honzo,moje sny a já to je na delší odpověď. Pamatuju si jak jsem coby malá holka jela poprvé výtahem zvaným Páter Noster. A pak jsem měla sen,že se výtah se mnou otočil vzhůru nohama a já padala a padala ...
Alena Velková
3.3.2023 00:38
I já své sny ráno většinou hned zapomínám...zůstává jen příjemný nebo tíživý pocit, kdy jsem ráda, že to nebyla pravda...
Martina Růžičková
2.3.2023 19:45
Sny jsou zvláštní záležitost. Většinou je také hned zapomínám, ale z dětství si budu už navždycky pamatovat jeden, který mě zvlášť vyděsil. Náš vnitroblok se tehdy proměnil ve vodní hladinu, na níž pluly kry. Z těch se nám do oken dobývali černí medvědi. Zbytek noci jsem tenkrát strávila u mámy. A ještě dlouho jsem měla strach, aby se mi nezdál znovu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA