FOTO: Česká televize
Jak jsem soutěžil v televizi
8. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
10.3.2023 08:57
Také ráda soutěžím v křesle svého obýváku, ale že bych mohla někdy něco vyhrát mě ani nenapadlo...
Eva Mužíková
10.3.2023 08:55
Také se pravidelně dívám, doma to je snadné u prvních osmi, pak už velké mezery.
Jana Jurečková
9.3.2023 17:56
Moc vás obdivuji a fandím vám. Chce to hodně odvahy, protože otázky jsou někdy těžké, někdy je tam chyták. Doma se díváme, ale to je něco jiného, než tam ve studiu.
Nejraději mám konec. Je to napínavé. Pokud soutěžící jde do dablu a hraje o vysokou částku, schovám hlavu pod stůl, nechci vidět jeho prohru. Na druhou stranu těmto lidem fandím! Jsou to odvážlivci...
Eva Klímová
9.3.2023 11:11
Jste borec , dívám se pravidelně , v křesle se to hádá , ale do kamery bych to nedala .
Alena Švancarová
8.3.2023 20:12
Na soutěže v TV se dívám,sama bych odvahu neměla a že někdo vypadne,i když třeba brzy,já to za ostudu nepovažuji.Už právě ta odvaha tam jít se cení.
Blanka Lazarová
8.3.2023 16:06
Jindro, máte ode mne palec nahoru. Já bych tam nešla kvůli té ostudě, že nevím něco, co bych vědět měla. A to se může stát nejen proto, že to nevím, ale třeba kvůli trémě nebo že si vzpomenu pozdě. Stačí mi to u televize. Ale ráda ty soutěže sleduji. :-)
Naděžda Špásová
8.3.2023 14:46
Na tuto soutěž se taky díváme, docela dost toho vím, ale soutěžit bych nemohla, jsem trémista. Kdysi jsem si to vyzkoušela a když na mě najela kamera, musela odpovědět kamarádka, které jsem to pošeptala. Jednalo se tenkrát o režiséra Fr. Filipa se kterým jsem párkrát pracovala. Byl to Videostop.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA