Všechny fotografie Věra Ježková
Kočičí rodina
5. 3. 2023„Co kdybychom dali tátovi k narozeninám kočku?“ zeptala se mě asi před deseti lety dcera mého přítele Kateřina. Myslela sebe a svého anglického manžela. „Kočku?“ opáčila jsem s údivem. „Ne“. Měla jsem radši psy. Říkala jsem, že s kočkou si člověk nepokecá, zatímco se psem ano.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.3.2023 09:29
Věrko, to je paráda. Kočky jsou moje druhá láska, na vesnici jsme měli černého kocoura Macka. U nás máme pejsky.
Daniela Řeřichová
5.3.2023 09:29
To je milé povídání a krásné fotografie. Když jsme jezdili na chalupu, vždy za námi přišel místní kocourek, kterému jsme říkali Mazlík, a strávil s námi celý pobyt. Byl to náš víkendový host.
Radmila Coufalová
5.3.2023 09:27
Díky za každou dobrou duši, co se stará o opuštěná zvířata. Sama již sedmým rokem pomáhám v dočasné péči (máme hlavně psy, ale občas i kočky), takže vím, o čem mluvím. Jenom moc prosím - KASTRUJTE!!! Psy i kočky, které nechcete dál množit. Vím, je to operace, zvíře se chvíli dává dohromady, ale těch nechtěných je tolik, že to nemá jiné rozumné řešení.
Hana Rypáčková
5.3.2023 09:04
Neměla jsem nikdy svou kočku, jen u babičky na vsi a u tety z Plzně. Jsou miloučké..
Jarmila Komberec Jakubcová
5.3.2023 08:42
Věro moc a moc hezká fota kočenek a i povídání. Tvůj článek je takové pohlazení po duši.
Jiří Dostal
5.3.2023 08:28
:-) Trefené poznávám podle vlastní zkušenosti. Theofrastos by své Povahopisy napsal lépe a rychleji podle kočičích tlup. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA