Všechny fotografie: Věra Ježková
Půvab ladných linií
15. 3. 2023Zvu vás do galerie Novoměstské radnice na výstavu nazvanou Doteky krásy dřeva. Své soustružnické umění na ní představují Jiří Chmelař a František Janda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
20.3.2023 11:51
Děkuji za přiblížení výstavy. Mám ráda stromy, jsou živé a když vidím tohle, napadá mě jaký asi měl strom, z kterého je to vyrobené, příběh. A jsem ráda, že strom vlastně žije dál. Krásné.
Helena Přibilová
16.3.2023 11:33
Děkuji za přiblížení zajímavé výstavy. Dřevo je ušlechtilý přírodní materiál, z něhož se dají vytvořit nádherné předměty. Při svých cestách po Africe jsem obdivovala neskutečnou zručnost místních řezbářů. Několik zajímavých dřevěných sošek od nich zdobí náš byt.
Jitka Hašková
16.3.2023 10:25
Věro, díky za typ na krásnou výstavu. Škoda, že jsi mi neřekla, bývala bych šla ráda s tebou. Už jsme dlouho spolu nikde nebyly. ?
Marcela Pivcová
15.3.2023 21:59
Jako materiály pro tvorbu uměleckých předmětů považuji za nejlepší ty přírodní: samozřejmě dřevo, keramiku, minerály a sklo. K tomu ještě šikovné ruce výtvarníků a spoustu dobrých nápadů. Takovou výstavu, jakou jste mi alespoň pomocí fotografií přiblížila, bych ráda navštívila, bohužel budu tentokrát v Praze o pár dní později.
Martina Růžičková
15.3.2023 20:13
Dřevo je obdivuhodný materiál a oba autoři umí podtrhnout jeho krásu. Díky za bezvadnou fotodokumentaci z výstavy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA