Všechny fotografie: Jitka Mošovská
Kočka Julča
18. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
27.11.2023 08:39
Kocourek je moc krásný a nechci radit, ale vychovat jako pes se kočka vážně nedá. Když udělá lumpárnu, stačí ho postrašit třeba zasyčením. Na to zatím reagovaly všechny moje micky, kočičky i kocourek. Takže to, že se v bytě neleze po výškách, především po stole a kredenci, když jsou tam lidé pochopily všechny. Ovšem když jsou tam samy, objevím občas na stole okousaný koláč nebo ťapky na sporáku...
Marie Měchurová
19.3.2023 19:13
Měli jsme takovou Cinďulku. Měla dva kocoury Šmudlu a Mikeše. Celý život je chránila. Jednou zaútočila na sousedovic loveckou fenu. Hezké čtení, mám ráda kočky!!
Libuše Heulerová
19.3.2023 11:27
Jitko, úplně stejný jako náš Bertík i vzhledem. Taky zahnal sousedova psa tak, že mu skočil na záda a vyhnal ho ze dvora. Díky za pěkný článek!!
Jitka Mošovská
19.3.2023 09:19
Jsou různé příběhy koček. Přidám ještě jeden zimní zážitek. Kocour se procházel po zahradě a okukoval bazén. Najednou tam skočil, led se prolomil a spadl do vody. Syn si rychle vysoukal rukávy a sáhl pro něj. Co následovalo, kocour mu udělal zranění na horním rtu, tváři, pokousal a poškrábal předloktí. Oba to doma pěkně schytali.
Zdenka Jírová
18.3.2023 21:44
Váš článek mi připomíná kočku mé dcery. Dcera měla krásnou kočičku, kterou jako ušmudlané koťátko našla u popelnic. Říkala jí Sára. Vyklubala se z ní krásná modrá peršanka a měla ji plných 20 let. Bez kočičky jí bylo smutno, tak se ujala nalezené zrzavé kočičky, kterou našli její přátelé na bezince u lesa. Tak jí říká Bezinka. Je to ale andílek s čertem v těle. Byla nezkrotné kotě. Nic jí v žádné lumpárně nezabránilo. Vyrostla do krásy a také už je to klidná mladá kočičí dáma, ale někdy má neskutečné nápady, jako vylézt na vysoké dveře a tam pozorovat , jak ji ti dole hledají. Přeji vám, abyste z kocourka měli také takovou radost a ty lumpárničky mu určitě odpustíte.
Margita Melegova
18.3.2023 20:54
V mladi je kocoourek divoky, casem se sklidni a bude gaucovy povalec, vlastni zkusenost se dvema mazliky.
Marcela Pivcová
18.3.2023 20:44
Luďa je moc pěkný kocourek. My jsme se Zuzkou měly černého kocoura - Čertíka, měl také lesklou srst a byl také velmi temperamentní. Dožil se téměř osmnácti roků. Přeji tedy Vašemu kocourkovi dlouhý a krásný život.
Zuzana Pivcová
18.3.2023 19:43
Moc pěkné, černí kocouři jsou si tak podobní, i svou energickou povahou.
Jana Jurečková
18.3.2023 16:49
Mám ráda kočičky i kocourky, jednoho doma mám, jmenuje se Mikeš. Váš příběh mě potěšil i pobavil. Díky moc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA