Ilustrace: Pixabay.com
Co mám rád?
20. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
21.3.2023 17:44
Je těžké odpovědět na otázku, co mám ráda. Ale v poslední době si vážím věcí, které jsem dřív brala jako samozřejmé. Nic není jen samo sebou, za vším je kus práce a ne malé. Vše si musíme chránit - soukromí, štěstí, rodinu, klid i přátele. Díky za vaše zamyšlení.
Soňa Prachfeldová
21.3.2023 09:24
Nad vším se dá hloubat. Ale ne moc dlouho, any nám nezašlo slunce a stíny nás nepohltily zcela. Život si jen tak kráčí, dějiny vytváří mocnosti a my si mezitím žijeme a snažíme se, jak nejlépe umíme. Mám ráda život, který je nesmírně krásný a někdy i krutý.
Alena Švancarová
20.3.2023 22:20
Tak a mám nad čím přemýšlet.Co já mám vlastně ráda?Život všeobecně,ale když bych to měla rozkouskovat tak to je fakt na zamyšlení.Také jsem nad tím snad do hloubky nikdy nepřemýšlela.
Alena Velková
20.3.2023 19:47
Pokud tuto otázku vztáhnu pouze na literaturu, tak u mě jednoznačně zvítězí Bohumil Hrabal.
Věra Ježková
20.3.2023 18:07
Jendo, hezké zamyšlení. Ale já nemám potřebu zamýšlet se nad tím, co mám a nemám ráda. Prostě to beru tak, jak to je, jako samozřejmost. A oblíbenost některých věcí a jevů se v průběhu života mění.
Lydie Jakubcová
20.3.2023 18:05
P. Zelenko pravda pravdouci...krasne pisete ale to uz jsem vas chvalila...
Ludmila Černá
20.3.2023 13:35
Honzo, já bych odpověď na to, co mám ráda, zkrátila na "mám ráda život a všechno, co k němu patří". I Merlot.
Jana Kollinová
20.3.2023 11:56
Opět téma k zamyšlení. V různých etapách mého života by moje odpověď na otázku byla pravděpodobně jiná nebo některé proměnné by měly jiné priority. Tak si budu chvíli lámat hlavu hledáním univerzální odpovědi odolávající zubu času, ale taková asi není.
Anna Potůčková
20.3.2023 11:29
Je toho více co mám ráda. Ze všeho nejvíce ale asi svoji rodinu, své přátele a pak je to spousta dalších věcí jako je to příroda a vše co s ní nějak souvisí, své rukodělné tvoření a také výlety apod.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA