Ilustrační foto: Pixabay
Dnes bylo včera
28. 3. 2023Když jsem byl dítě, tak jsem věřil, že ze světa neodejdu. „Můj život přece nemůže nikdy skončit,“ jsem se bláhově domníval. Čas se mi zdál dlouhý a věčný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
30.3.2023 11:11
A takový je život. V mládí jsem se takovými úvahami nezaobírali. Že by moudro šedin? :-)
Lydie Jakubcová
29.3.2023 14:41
Ano mam to stejne ale vek bych ubrala nejstastnejsi ctyricet az sedesat let
Ano mohli jsme tak zit drive ale kdo v mladi takhle premysli...
Zdenka Soukupová
29.3.2023 13:23
Ano, taky to tak cítím. Ale na druhou stranu je dobře, že ta zpátečka nejde zařadit. Myslím, že bychom pak zase dělali jiné chyby a vlastně by se nic nevyřešilo. Myslím, že ten náš "životaběh" je nastaven správně. A popsaný je krásně, Jindro.
Marie Měchurová
29.3.2023 12:16
Taková je životní realita, a proto se snažíme ze života urvat všechno, co se ještě dá. Hezky jste to popsal.
Alena Švancarová
28.3.2023 23:15
Život se,bohužel,nedá žít nanečisto.A to si uvědomujeme až ve vyšším věku.A začínáme si všímat těch maličkostí ,která se dříve nezdála důležitá,byly jiné věci.Ale tak to prostě je a ted díky za každé nové ráno,díky za každý den.
Jana Jurečková
28.3.2023 19:27
Krásně a pohodově napsáno. Je mi 65 let a užívám si volno a čas, který jsem dřív neměla. Byla jsem v jednom kole, ale pořád se bylo na co těšit...Byly i smutné etapy života, proto už bych se ani vracet nechtěla. Stačí mi žít přítomností. Ale váš článek mě moc potěšil, díky.
Alena Velková
28.3.2023 17:45
Mám stejné pocity "...Vnímají to pěkné, co přehlíželi a všímají se věcí, co neviděli..." to jste napsal velmi přesně.
Jana Šenbergerová
28.3.2023 15:29
Pracuji na tom, abych si to pamatovala, až se zase narodím. :-) V tomto životě jsem si vzpomněla až kolem čtyřiceti.
Jan Zelenka
28.3.2023 15:10
Život vnímáme v souladu s jeho realitou a naším způsobem vnímání. Ale i ve věku seniorském je stále pro co žít.
Miloslava Richterová
28.3.2023 13:24
P. Berko, děkuji za zamyšlení, ale nemyslím si, že bych dříve žila nějak hůře, život mám pořád stejně ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA