Carpe diem, senioři
Všechny fotografie: z archivu Julie Vargové

Carpe diem, senioři

27. 3. 2023

Cink! Přišla esemeska. Vyndala jsem ruce ze dřezu, utřela si je a klikla na displej mobilu. "Sraz základky se koná 25.3. od 14 hodin v Litvínově v restauraci Srdcovka. Do 20.3. napiš, jestli přijedeš. Jarka."

Můj příběh senioři škola
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Hezký článek. Také mám ráda třídní srazy, jen nás bohužel ubývá.
Hana Nová
Super článek. I když k účasti na srazech mně nepřesvědčil
Taťana Veselá
Krasně napsane ❤️
Marie Ženatová
Díky moc za nádherný článek ♥. Naše bývalé třídy se sešly naposledy před téměř 7 roky - to nám bylo 70 let. Nevím, nevím jestli se ještě uvidíme - většinou nám všem už víc ubývá síla a přibývá zdravotních problémů ♠ ?
Jan Zelenka
Měl jsem moc rád třídní srazy. první sraz základky jsme měli po 45 letech a museli jsme se představovat. Poslední sraz gymnázia jsme měli asi před sedmi lety a tehdy bylo už 15 zemřelých spolužáků. Inu, čas se nezastaví.
Alena Švancarová
Moc hezky napsané.Také jsme měli první sraz po 52 letech.Od té doby jich už pár ubylo,nehledě na to,že bylo dost těch,kteří už dávno nejsou a tudíž přijít nemohli.Ráda jsem si prohlédla naši školu.Dnes bych do ní chodila moc ráda,neulejvala bych se,ale byl by ze mne šprt.Páni učitelé by ze mne měli radost.Snad se letos opět sejdeme.
Dana Hošková
Tak tohle byla i moje škola. Končila jsem v roce 1974. Na Koldům mám vzpomínky, jak jsme chodily do nejvyššího patra kde končily výtahy na dobrodružné a strašidelné výpravy. Pár lidí si ještě pamatuji, ale protože jsem se před 46 lety odstěhovala cca 300 km daleko, tak jestli byly nějaké srazy, ani nevím. Už bych asi měla hodně práce někoho poznat. Ale mohlo by to být zajímavé. Článek mi připomněl moje mládí. Děkuji .hezký článek.
Jiří Dostal
:-) Pěkné a svižné jako driblink na kapesníku :-)
Zora Nováková
Tak to jsme se asi setkávaly na chodbách nebo v jídelně. Stejnou 3 ZDŠ jsem ukončila v roce 1969. To již byly je 3 třídy, které byly rozděleny podle výuky cizích jazyků. V Litvínově již nejsem přes 50 let, podobný sraz třídy jsem zažila 2×. Hezký článek.Zdravím.
Zuzana Pivcová
Na třídní srazy chodím ráda, od základní i od střední školy. Protože jsem se v 8. třídě odstěhovala na jiný konec Čech, dostala jsem se na sraz původní třídy až v 35 letech. To jsem řadu lidí opravdu nepoznala, protože se scházely třídy C a D dohromady. Od té doby jsem tam už jela vždy a současnou podobu někdejších spolužáků už znám, takže je to fajn se zase vidět. Na ten jediný večer se proměníme zase na holky a kluky s křestními jmény. Díky za vzpomínku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%