Ilustrační foto: Pixabay
Zlatá prasátka a jiné...
4. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
5.4.2023 19:45
Hani, vidím, žes patřila nebo stále patříš podobně jako sestra k nepříliš zištným výtvarníkům. Vzpomínám na doby, kdy jsem učila soukromě němčinu 60 minut za 10 Kčs a to jsem ještě přetahovala. V práci jsem si také nemohla vydělat víc. Věděla jsem od mládí, že až půjdu do důchodu, budu mít na jazykové škole, kde jsem třeba připravovala i na státnici, 2800 Kčs. Doba se změnila, ale ......
Hana Šimková
4.4.2023 16:51
Pane Zelenko, já jsem celý život bojovala o přežití. V za městnání byly zastropované platy a tak se víc vydělat nedalo a já jsem jeden čas dělala zaměstnání tři. Z kanceláře jsem šla pomáhat do lahůdek a večer ještě jsem uklízela školku. Nikdo nepomohl tehdy a teď už vůbec ne. Teď už si přivydělat nemohu , ale snad tu důchodovou reformu přežiji.
Jan Zelenka
4.4.2023 15:27
Byla jste velice akční, paní Šimková. Pořád je lepší se snažit, než nadávat a nedělat nic. Já na takové aktivity neměl moc sil, chuti ani umění. Moje zaměstnání bylo hodně náročné.
Hana Rypáčková
4.4.2023 11:50
No , jsi šikovná na mnoho věcí a tak zkus ještě něco..Vidět zlaté prasátko je lákavé.
Alena Velková
4.4.2023 11:43
Zlatá prasátka na Vánoce byl dobrý nápad...tehdy byla opravdu každá korua dobrá...no vladtně to platí pořád :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA