Tipy na knižní novinky
Ilustrační foto: Pexels

Tipy na knižní novinky

10. 4. 2023

Aprílové počasí zatím nedovoluje trávit delší dobu venku, a tak lidé často věnují svůj volný čas knize. Jaké nové tituly v poslední době vyšly? Tady je výběr knižních novinek, které v dubnu najdete na pultech knihkupectví, anebo v knižních e-shopech.

eknihy knihy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Štěpánková
Ráda si vždy přečtu knižní tipy, udělám si obrázek, co nového vzniklo a podle toho se pak rozhoduji - v knihkupectví či knihovně.
Lenka Kočandrlová
Knížky si nekupuji,jen vzácně nějaké o K.Varech a okolí.Zrovna dnes jsem byla v knihovně pro dávku čtiva ,tak se těším....
Martina Růžičková
Díky za tipy. Jen mě trochu zaráží, že vedou thrillery a romány z dob válečných... Inspirovali jste mě k tomu, abych vylovila z knihovny stařičkou, mnohokrát přečtenou Pučálkovic Aminu. :-)
Anna Potůčková
Díky za tipy, tak nějak mě zaujal tip na tuto knihu: Kelly Rimmerová: Varšavský sirotek. Myslím si, že může být zajímavá a také napínavá.
Irena Mertová
Asi bych si vybrala. A potěšilo mne, že i dnes vychází Pučálkovic Amina - kdysi slavná, kdopak ji dnes zná? :-)
Dana Kolářová
Díky za info.
Věra Ježková
Díky za zajímavé tipy. Vybrala bych si – určitě první čtyři knížky. Pučálkovic Aminu jsem četla v deseti letech, když jsem byla se žloutenkou v nemocnici.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%