Putování nejen o Velikonocích
FOTO: Archiv Evy Krausové

Putování nejen o Velikonocích

9. 4. 2023
cestování Můj příběh
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Díky Evi. :-)
Eva Mužíková
Evko a Robine, moc vám oběma fandím Tak ještě hodně a hodně společných zážitků v přírodě.
Eva Krausová
Díky Miloslavo. I Vám nádherné jaro. :-)
Miloslava Richterová
Hezké jaro a hodně pěkných výšlapů :-)
Eva Krausová
Danielo, drsný kraj nejen Boleboře, ale Krušných hor vůbec má právě své kouzlo řekla bych.
Daniela Řeřichová
Evo, na Boleboři žije moje sestřenice s rodinou, pořádají mj. sochařské sympozium a spoustu dalších skvělých aktivit. Je tam úžasně silná komunita výtvarníků. Ten drsný kraj se promítá do jejich života i tvorby.
Eva Krausová
Danielo, na Boleboř jsem jezdívala před mnoha lety, vlastně bych se tam ráda znovu podívala. I Vám přeji požehnané Velikonoce.
Eva Krausová
Marcelo, já samotu třeba v přírodě zvládám, vlastně mi vyhovuje, ale s Robinem jsem ráda. Navíc on mě vytáhne ven, i když se mi nechce a to je asi dobře, člověk by zlenivěl, ač já bez přírody nemohu být. No, někdy je i dobré mít kamarádku dvounohou, jednu - Jarku mám, ale neslouží ji zrovna zdraví a má také psa s fenkou, ale Robin psy nemusí (jen fenky), tak je to komplikované... Vladislavo, rádo se stalo. :-)
Daniela Řeřichová
Evo, líbí se mi vaše společné putování s Robinem a přeji mnoho nových zážitků v kraji, který trochu znám. Jezdívám za příbuznými do Chomutova, na Boleboř aj., a potvrzuji, že Hněvín a výhled z něho je úžasný. Přeji požehnané Velikonoce.
Vladislava Dejmková
Hezké fotky z míst, která jsem zatím neměla příležitost poznat. Dík.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%